KalandoZOO / Kifutók mögött - Állatkerti kalandtúra

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar ismeretterjesztő filmsorozat, 25 perc, 2009

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Az állatkert az a hely, amely mindenkit elvarázsol. Mind gyereket, mind felnőttet, mind férfit mind nőt. Ugyanúgy rácsodálkozik a hetvenéves nagymama, mint a négyéves unokája a zsiráfra, oroszlánra, vagy akár az ici-pici pókra. Órákat tud bolyongani és nézelődni nagy-nagy összhangban a Fővárosi Állat- és Növénykert főútjain és zegzugos kis ösvényein. Ide kalauzoljuk Önöket egy eddig be nem mutatott oldalról. Megmutatjuk, milyen az állatok és gondozóik kapcsolata, segítünk az állatok körül, így részesévé tesszük a nézőket a mindennapok eseményeinek. Ma az elefántot ápoljuk.

A műsor ismertetése: Apu, hogy megy be az a nagy elefánt az oroszlán barlangjába? Így szólt a régi állatkerti sláger. A Kalandozoo állatbarát stábja erre ugyan nem találta a választ, viszont egy sor izgalmas sétát tett magyarországi és külföldi állatkertekben, bemutatva egy-egy földrész vagy tájegység jellemző állatait. A rendhagyó biológia óra kicsiknek és nagyoknak egyaránt érdekes sorozat.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?