Atlantis / Kínzó éhség

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol drámasorozat, I / 11. rész

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Pénz nélkül és éhesen Jason nem hiszi el, hogy ilyen szerencséje van, amikor egy elhagyatott lakomába botlik. A kísértés túl nagy, és beleveti magát a nagylelkű adományba, megízlelve napok óta az első rendes étkezését. De egyre világosabb lesz, hogy Jason falánkságának meg lesz az ára, amikor különös viselkedést tapasztal magán. Ahogy minden egyre zavarosabb, Herkulesen és Püthagoraszon múlik, hogy megmentsék barátjukat, mielőtt Heptarian és a palotaőrség közbeavatkozna.

A műsor ismertetése: Amikor Jason elindult, hogy megtalálja eltűnt édesapját, nem gondolta, hogy útja ilyen távolra viszi majd... Messze az otthonától, kétségbeesetten keresve a válaszokat, egy ősi világ tengerpartján tér magához. Atlantis, az elveszett város tárul szeme elé: egy misztikus hely, ahol az ifjak bikaugrással bizonyíthatják rátermettségüket, ahol kígyófejű istennők laknak és a paloták oly hatalmasak, hogy a legenda szerinte csakis óriások emelhették őket. De a csábító hely sötét és fortyogó múltat rejt, árulás és a csalás szövevényes hálóját, amellyel Jason sorsa végérvényesen összefonódik. Hamarosan veszedelmes politikai és hatalmi játszmák zavaros vizében találja magát, ahonnan nincs menekvés. Segítőként mellé szegődik a szorgalmas, fiatal Pythagoras és a túlsúlyos, hencegő Herkules. Jason felfedező útra indul, melyben találkozik Medúzával, szemtől szembe kerül Minotaurusszal és még a halottakkal is meg kell küzdenie. Ahogy a történet előre halad, ez a valószínűtlen, de szerethető trió végigutazza a görög mitológia és legenda eseményeit, mely a nyugati irodalom alapvető hátterét adta.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
surildi 2016 dec. 26. - 15:26:59 10/10
Vegre megtalaltam ezt a filmet - mikor vetitik?? Valahol ki tudja - es csak felig adtak le legutobb!!
Totem58 2015 okt. 16. - 16:34:13
Ismétlés a tudás anyja? Újrakezdik? Szegénységi bizonyítvány...
1/10
litttle 2015 okt. 10. - 14:45:54 1/10 Előzmény napraforgó
Ez mindenkinek az lesz, mert nincs egyetlen részlete sem, ami sikerült volna. :(((
napraforgó 2015 júl. 19. - 11:40:49
Azt hittem, hogy látok egy jó fantasyt, de tévedtem. Ez egy gyengécske sorozat, amely mixeli a görög - krétai mitológiát és történelmet (Pithagorász, meg az õ tétele a derékszögû háromszögekkel) a római mitológiával (Herkules a római mitológia hõse volt, görög megfelelõje Heráklész félisten volt), no meg a mai kort a tengeralattjáróval.
KIcsit furcsa hogy Herkulest egy emberfeletti hõs helyett egy kövér iszákos paliként mutatja be. A minotauruszt meg a mitológiai hõs, Théseusz helyett a modernkori Jason öli meg...
Számomra csalódás a film.
takacsvera46 2015 júl. 19. - 09:39:31
Az ismertetõ kihagyta a szereplõk közül a fõszereplõt - Jason: Jack Donnelly