Vice - Félelmetes, furcsa, abszurd / Lines in the Sand & Outsourcing Embryos

Bakancslistához adom
Vice / Lines in the Sand & Outsourcing Embryos
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai dokumentumfilm sorozat, III / 4. rész, 28 perc, 2015

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Az elmúlt évtizedben drámaian megnőtt a kokainhasználat Európában, új szállítási útvonalak alakultak ki. Ben Anderson követi a drog útját Venezuelától a karibi térségbe, majd a nyugat-afrikai kikötőkbe, egészen az iszlám szélsőségesek által uralt területekig, hogy megtudja, ki profitál az üzletből. A másik téma a világ legújabb, milliárd dolláros iparága, a béranyaság. Amerikában százezer dollár ennek az ára, így sokan külföldön próbálkoznak ezzel. Gianna Toboni Indiában jár, ahol legális a béranyaság.

A műsor ismertetése: Az HBO Emmy-díjra jelölt, tabudöntögető sorozatát Shane Smith újságíró jegyzi. Azért alapította két évtizeddel ezelőtt a vállalkozását, hogy a világot tudósítja mindazon megdöbbentő és veszélyes hírekről, amelyek rendre kimaradnak a média fő sodrából. Smith és csapata kemény riportjaiból kiderül, hogy a Klu Klux Klán afganisztáni és iraki veteránokat toboroz a készülő faji háborúra, vagy, hogy Gröndland jégfelülete minden évben három Chesapeake-öbölnyi felülettel csökken.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?