Venni vagy nem venni / Michelle és Danielle

Bakancslistához adom
Buying And Selling / Michelle and Danielle
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kanadai reality műsor, IV / 4. rész, 52 perc

Értékelés:

30 szavazatból
Szerinted?

A műsor ismertetése: Drew és Jonathan Scott testvérek, és nagyon értenek az ingatlanokhoz. Megbízóiknak segítenek eladni jelenlegi házukat és megtalálni a megfelelő új otthont. Amíg Jonathan felújítja a meglévő családi házat, addig Drew a számukra tökéletes otthont keresi. Végül Drew felügyeli a felújított ház eladását és az új otthon megvételét.

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
janderka máj. 23. 19:36:22 4/10 Előzmény napraforgó
Én már évek óta nem nézem ezeket a műsorokat - pedig kedvelem a lakberendezési témát. De ezek annyira életszerűtlen adások, hogy dühítőbb nézni őket, mint amennyire bármilyen érdekesek is lennének.
Nem értem, miért nem készítenek műsort a középosztálynak! Azért Angliában vagy Németországban sem vet fel mindenkit a pénz - még ha ott magánlakást tulajdonolni sokkal magasabb életszínvonalat jelent, mint idehaza. Nem tudom, de a cseheknél, lengyeleknél sincs saját gyártás ilyesmikből? Ők is csak ezeket a dollárszázeres csilivili berheléseket nézik?

Itthon volt pár próbálkozás. Ullmann Mónival, McManamy Márkkal és Varga Judittal, majd a más jóval nyálasabb és szponzorcentrikusabb Stollal és Ördög Nórával. De hamvukba holtak. Pedig főleg az előbbiek egész emberközeli viszonylag olcsó és praktikus ötleteket és megoldásokat mutattak be.
desperate máj. 23. 17:07:24
This show appeals to me, with the exception of scenes featuring people of the same gender; in my opinion, this detracted from the overall quality.
napraforgó 2023 máj. 17. - 19:33:09
Nézem az "Álomház" és a "Venni, vagy nem venni" sorozatokat a Scott ikrekkel és döbbenten látom, hogy Ausztráliában nem téglából épülnek a házak. A hihetetlenül drága, 6-8 százezres házak gipszkartonból vannak. Mindenhol az egyterű belsőtereket eröltetik. A házfelújítás jobbára csak abból áll, hogy szétcsapják a falakat, kivesznek minden elválasztó falat. Már csak a fürdők és a hálók vannak elszeparálva, azok is csak a papírvékonyságú gipszkartonokkal.
Feltételezem, hogy ott még a sóhajtás is áthallatszik a szomszéd helyiségbe. Ja, és nehogy nekiess a falnak, mert a szomszédban kötsz ki. És ezekért horribilis összegeket kérnek el.
Igaz, a lakberendezési tárgyak többnyire tetszetősek - hacsak a megrendelők nem ragaszkodnak a színes dizájnhoz, de igazából még így sem tetszenek a házak.
4/10
janderka 2021 aug. 14. - 15:02:24 4/10 Előzmény vino-et-veritas
Ennél már csak a "Zombiház-alakítás" a viccesebb. Amikor egy >véletlenül< eltört mosdószifon szetrobbanásakor a következő mp-ben már ott is go-pro kamera képe, ami premier plán mutatja a csap alól >váratlanul< kiömlő vizet :)))

De a másik kedvencem a "Régi idők új otthonai". Amiben egy-egy felújítás kb. egy kisebb magyar városka éves költségvetésébe és összes szakemberének teljes lefoglalásaba kerül...

A házgyári lakásban ücsörgő néző meg les, hogy végül a viktoriánus fajansz fog-e jobban passzolni a 600 nm-es machester-alsói víztoronyból átalakított négyszintes loftlakás nappalijának kandallópárkányára vagy a György-korabeli kristálycsillár.

:)))
vino-et-veritas 2021 aug. 14. - 14:09:56 Előzmény janderka
Szorosan nem követem - inkább a feleségem - de ugye ez kanadai sorozat, így a dollár is kicsit "más"...
Amúgy a rombolás tényleg zavaró, bár a legtöbb, főleg beépített cucc értéke nem lehet túl sok...
Amit igazán nem tudni, hogy az "ikrek" mennyiért dolgoznak (mukadíj, jutalék) - azért az is a költségvetés része.
Amúgy az utóbbi években eluralkodó reality-k, ismert mennyire "valóságosak" (manipulatívak). Ahogyan már "normális" dokumentumfilm is alig akad (talán még a természetfilmek úgy-ahogy)....
4/10
janderka 2021 aug. 14. - 10:22:03 4/10 Előzmény vino-et-veritas
Hát amikor egy fafödémen függőlegesen átfutó telefonkábel áthelyezésre valami 6000 dollárt mondtak be, akkor dobtam én is egy hátast...
Persze ez is csak egy reality, ahol kell a feszkókeltés, hogy aztán minél ügyesebben jöhessenek ki belőle az ikrek.

Meg aztán ott az a pazarló rombolás is, ami teljesen ellentétes a hazai felfogással. Ez engem rendszeresen feldühít. Legalább adnák oda az Üdvhadseregnek.
vino-et-veritas 2021 aug. 14. - 07:17:49 Előzmény janderka
Plusz nem kis költségekkel. Bár lassan mi is közelítünk ehhez itthon....
4/10
janderka 2021 aug. 13. - 22:07:25 4/10
Ha 10 részt láttál, az összeset láttad. Papundekli faházak, gyakran fillérekből megvalósítható ujraépítéseinek teátrálisan előadott önismétése a magyarországi lakberebdezési hagyományoktól és építkezési struktúráktól (hálaisten) teljességgel idegen - és felesleges - belsőépítészeti megoldások erőltetésével.
zacsomebody72 2021 febr. 25. - 21:07:44
Miért kézilabda meccset közvetít??? Ott van egy rakat sportcsatorna és ott is negy ugyanaz a meccs!!!!
demene 2021 febr. 10. - 19:50:07
Nagyon szomorú, hogy nem lehet visszanézni újabban a Scott testvérek sorozatait ! :( Egyre kevesebb a csatornán a visszanézhető műsor, műsoridőben nem nézem a sok reklám miatt.
gabroca 2018 nov. 16. - 18:08:14 Előzmény timeataylor
Jaja jó műsor, egy az egyben
Luis Suarez hasonmások...
10/10
timeataylor 2018 júl. 12. - 12:37:39 10/10
Imádom ezt a műsort, főleg a tesók miatt!