Vice - Félelmetes, furcsa, abszurd / Rocky Mountain High & North Korean Defectors

Bakancslistához adom
Vice / Rocky Mountain High & North Korean Defectors
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai dokumentumfilm sorozat, II / 6. rész, 29 perc, 2014

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: 2014-től Colorado államban legalizálták a marihuánát. Az aranyláz mintájára valóságos kannabiszláz tört ki, üzletemberek, vállakozók igyekeznek hasznot húzni az új "iparágból". David Choe utánajár annak, hogyan működnek ezek a vállalkozások. A sorozat előző évadában az alkotók már foglalkoztak az észak-koreai menekültek ügyével. Vikram Gandhi riportjából kiderül, hogy a szökéssel a nehézségeik nem értek véget. Dél-Koreába gyanakvással és diszkrimináció szembesülnek, a nők prostítúcióra kényszerülnek.

A műsor ismertetése: Az HBO Emmy-díjra jelölt, tabudöntögető sorozatát Shane Smith újságíró jegyzi. Azért alapította két évtizeddel ezelőtt a vállalkozását, hogy a világot tudósítja mindazon megdöbbentő és veszélyes hírekről, amelyek rendre kimaradnak a média fő sodrából. Smith és csapata kemény riportjaiból kiderül, hogy a Klu Klux Klán afganisztáni és iraki veteránokat toboroz a készülő faji háborúra, vagy, hogy Gröndland jégfelülete minden évben három Chesapeake-öbölnyi felülettel csökken.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?