Vice - Félelmetes, furcsa, abszurd / Sweet Home Alabama & Haitian Money Pit

Bakancslistához adom
Vice / Sweet Home Alabama & Haitian Money Pit
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai dokumentumfilm sorozat, III / 7. rész, 28 perc, 2015

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: 2011-ben Alabama állam durva bevándorló-ellenes törvényeket hozott. Ennek célja olyan ellenséges légkör teremtése, ami arra készteti az illegális bevándorlókat, hogy másutt keressenek boldogulást. Thomas Morton utánajár, mennyit veszít vagy nyer az állam ezen. 2010-ben földrengés rázta meg Haiti szigetét, ami több mint háromszázezer életet követelt. Nemzetközi összefogásból tízmilliárd dolláros segélyezési és támogatási alap jött össze. Vikram Gandhi arról tájékozódik, mi lett a pénz sorsa.

A műsor ismertetése: Az HBO Emmy-díjra jelölt, tabudöntögető sorozatát Shane Smith újságíró jegyzi. Azért alapította két évtizeddel ezelőtt a vállalkozását, hogy a világot tudósítja mindazon megdöbbentő és veszélyes hírekről, amelyek rendre kimaradnak a média fő sodrából. Smith és csapata kemény riportjaiból kiderül, hogy a Klu Klux Klán afganisztáni és iraki veteránokat toboroz a készülő faji háborúra, vagy, hogy Gröndland jégfelülete minden évben három Chesapeake-öbölnyi felülettel csökken.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?