Színház

Bolyongók

mesemusical, 2020., 10 éves kortól

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Zenés űrexpedíció - gyerekeknek gyerekekkel.

“Szárnyati! Hallasz minket? Vétel. Amióta elhagytuk a bolygót, semmit nem hallunk felőled. Mégis minden percben érezzük, hogy velünk vagy. A fülünkben kopognak a szavaid, rímeid, minden, amit tőled kaptunk. Szeretnénk megköszönni. Talán eljut hozzád ez a palackposta. Mi elindultunk a Föld felé. De még hosszú út áll előttünk. Sok mindent kell megbeszélnünk. Azt hiszem, nagy felfedezés küszöbén állunk. A felnőtté válás küszöbén. Szárnyati Géza, te ismeretlen, mégis ismerős lény, megmutattad nekünk, földi bolyongóknak, hol kezdjük. Megmutattad, mihez nyúljunk, ha elakadunk. Hogy ne csak túléljünk. Éljünk. Felelősek vagyunk a döntéseinkért. És van remény új világokat felfedezni. Külön-külön. És együtt is. Eszter voltam. Adás vége.”

A színdarab Arany János, Buda Ferenc, Kosztolányi Dezső, Szabó Lőrinc, Szabó Magda, Tóth Árpád, Zelk Zoltán és Weöres Sándor verseinek felhasználásával készült.

Szereplők: Puskás Péter / Kovács Lotti / Szilvási Judit / Csányi Áron / Harsányi Márk / Haszonics Anett / Majer Jázmin / Náray-Kovács Zsombor / Neuhauser Emil Béla / Papp-Horváth Levente / Tóth Ákos

A(z) Madách Színház előadása

Bemutató időpontja:

2020. január 18., Madách Színház

Stáblista:

Hozzászólások