Színház

Disney High School Musical - The Ice Tour 2009

musical, 2009.

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Az előadás a világhírű és méltán népszerű film adaptációja egy hihetetlen látványos élő jégshow keretében. A High School Musical jól ismert slágereit, táncait és előadásait mutatják be most a jégen a filmből már jól ismert karakterek.

Ez az élő turné az egyetlen mód arra hogy a korábbi két musicalt egy nagy előadásban egyszerre újra átélhessék a  fanatikus Wildcat rajongók. A Disney által létrehozott új előadás producerei Kenny Ortega, mindhárom High School Musical Emmy-díjas rendezője, és a Disney On Ice atyja Kenneth Feld. A showt létrehozó egész csapat világsztár a maga területén. A rendező aTony-díjas Jeff Calhoun, az író az Emmy-díjas Peter Barsocchini, de Emmy-díjasok továbbá az előadás designerei, jelmeztervezői és koreográfusai, egyszóval nem akármilyen előadásra számíthatunk tőlük. Az előadás szereplői a filmből már jól ismert Troy, Chad, Gabriella, Ryan, Sharpay és Taylor. Világszínvonalú korcsolyások jelenítik meg őket, és a híres East High School többi diákját.

A koreográfusok Chucky Klapow és Cindy Stuart. A szakmájukban világsztárnak számítanak, most először láttak közösen munkához, hogy létrehozzanak valami egészen rendkívülit. Úgy alakították a produkciót, hogy a híres hip-hop jelenetek a filmvászonról egy az egyben és ugyanolyan magas színvonalon a jégre kerüljenek. A táncokhoz még többet tesz hozzá a hihetetlen magabiztos korcsolya tudás, így a  nagy sebességgel, és akrobatikával ötvözve előadott nehéz táncelemek is játszi könnyednek tűnnek.

"A sport és művészet egy testben?- mondja azelőadásról Kenny Ortega. "A jeges produkciók újraértelmezése ez az előadás: kosár és baseballmeccsek, hatalmas, átlátszó díszletek, egyedi megvilágítások. A egész egy film, egy színházi előadás, és egy hatalmas rock koncert kitűnő egyvelege. Az eredmény pedig egy elképesztő show a jégen!"

A(z) Papp László Budapest Sportaréna előadása

Bemutató időpontja:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

doktormacko 2009 máj. 08. - 09:00:23 Előzmény kkm1206
Mindig van szünet , ebbõl él ameg a bûfé. 20-25 perc.
kkm1206 2009 máj. 06. - 23:39:49
Kérem azt, aki már látta, hogy írja meg, van-e szünet az elõadás közben és milyen hosszú volt a mûsor! Köszi!