Színház

DreaMe

előadás, magyar, 2012.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Ki mondja meg, hogy mikor vagyunk hitelesek? Melyik arcunk a valóságos? Magunkat mi véljük ismerni a legjobban, ugyanakkor mások lehetnek még nálunk is objektívebbek - a saját szempontjukból mindenképp... Lehetséges-e távol tartani saját elménket azoktól a képektől, ahogy magunkat látjuk?

A DreaMe a valóság és a vágyott valóság kölcsönhatásáról mesél. A DreaMe egy nő képzelt eszméi, értékei, céljai és tudatalatti szükségletei közötti kontrasztot állítja elénk. A DreaMe egy videó-tánc-szóló az identitáskeresés dilemmájáról mindazok számára, akik szenvednek a mindennapjainkat átható információözöntől a szépségideálról, vagy akár saját alteregójuktól.

Henrik Kaalund Berlinben élő dán koreográfus a stuttgarti John Cranko School-ban és a new yorki David Howards School of Dance-ban végzett klasszikus balett szakon. Olyan neves társulatokban táncolt, mint a Cleveland Ballet Arizona, a Basel Ballet, a Ballet Dortmund, illetve a Conny Janssen Danst. Készített koreográfiát a Dortmund Ballet, a Ballet Hildesheim és Ballet Greifswald társulatainak, első önálló munkájával 2003-ban elnyerte az euro-scene fesztivál 'Legjobb német táncszóló' díját.

A(z) MU Színház előadása

Bemutató időpontja:

2012. március 2., MU Színház

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások