Színház

God Is Measuring the World with a Compass

előadás, 2013.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Vizuális életrajz, melyben az időérzék asszociatív. Az előadók a személyiségük és táncos identitásuk közti rést vizsgálják. Megkérdőjelezik a képességüket, a teljesítményüket, a testtudatukat a mozgási szokásaikat, és ezt mesélik el a színpadon.

A koreográfusokról:
Tami Lebovits koreográfus, táncos és jelmeztervező. A Vizuális Színházi Akadémián végzett. Darabjait bemutatták az Intimadance, New dance and V-dance fesztiválokon. Részt vett az Ensemble 209 at Performance Art Platform-ban Tamar Raban rendezésében, és Iris Erez Honvágyában, mint táncos és alkotótárs. A Kelim 2009-11 rezidensképző. A kétéves programban a Kelim segíti a szakmai és a független táncosi fejlődését azoknak, akik elkötelezettek az őszinte, bátor és kreatív munka iránt. Így formálják és alakítják egyedi, személyes nyelvüket és hangjukat.

Asaf Aharonson előadóművész 1987-ben született az izraeli Haifában. Az Ironi Alef Művészeti Gimnáziumban tanult Tel Avivban. Táncolt a fiatal Vertigo társulatban és Iris Erez koreográfussal. Asaf akrobata előadó és oktató.

A(z) MU Színház előadása

Stáblista:

Hozzászólások