Színház

Profil

táncelőadás, magyar, 2012.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Az önreprezentáció egy megálmodott kép, amelyet mi hozunk létre önmagunkról....

Az előadást Zambrzycki Ádám a társulat külföldi rezidenciái alatt hozta létre a Cullberg Balett-nél Svédországban, illetve a D.ID Dance Identity- nél Ausztriában. A produkció a Mu-Terminál számára készült Like! című darab témájának továbbgondolása.

"Azonosak vagyunk-e azzal a képpel (profillal), melyet mi készítünk magunkról különböző fórumokon mások számára? (....) A magunkról alkotott kép mögött is kép van ugyanis, noha nem ugyanabból az 'anyagból' (...)
Sebestyén Tímea, Simet Jessica, és Zambrzycki Ádám külön-külön is és együtt is kiválót alkotott, hiba nélkül oldották meg feladatukat. Összességében elmondható: Zambrzycki Ádám ezzel az előadásával bizonyított! Már nem egy tehetséges kezdő koreográfus szépreményű lehetőséggel, hanem érett művész, a magyar kortárs tánc legjobbjai között." (Hegedűs Sándor, Zene Zene Tánc)

"Zambrzycki a kiszolgáltatott valódit állítja szembe a vonzó pszeudóval, a holt és öncélú magamutogatást az esendő igazival. Nem ítélkezik, de nézőjét bizonyos értelemben erre kényszeríti. Az alkotó, egyúttal a kortárs terep egyik legeredetibb férfitáncosa a mozgásanyagban, személyes jelenlétében remekel: társnői sikerrel követik sodró játékát."(Halász Tamás, kultura.hu)

A(z) Bethlen Téri Színház előadása

Stáblista:

Hozzászólások