Színház

Queen of the dance

táncelőadás, 100 perc, 2013.

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Az ír sztepptánc dívája, Írország Nemzeti Bajnoka, Catherine Gallagher vadonatúj produkcióval tér vissza. A Queen of the Dance középpontjában a nő, a nőiesség áll, annak minden emocionális többletével, kreativitásával, finomságával, ugyanakkor kirobbanó lendületességével.

A többszörös ír sztepptánc világbajnok új show-jában fantasztikus látvány, gyönyörű ruhák, fergeteges ritmus és új koreográfiák ejtik rabul a közönséget, élő zenekaros, önálló koncerttel is felérő zenei kísérettel. Az autentikus ír zenei és táncelemekre épülő produkciót Catherine izgalmas, újszerű, modernebb zenei alapokra helyezett koreográfiái színesítik.

A Queen of the Dance produkció sokféle stílust és műfajt társít, a hagyományos, "géppuskalábú" ír sztepptánc mellett az akrobatikus tánc és a balett elemeit is. Catherine imádja Magyarországot, ezért a hazai közönség előtt tisztelete jeléül egyik koreográfiájában magyar néptáncelemek is megjelennek. Az est sztárvendége: Barry John Gallagher, a Lord of the Dance szólótáncosa.

A(z) The Irish Dance Tornado előadása

Bemutató időpontja:

2013. augusztus 22., The Irish Dance Tornado

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások