Színház

Stars of Musical

előadás, 2012.

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

"Stars of Musical "című musical show, melyet már több mint 2 millió néző látott és élvezett Európa szerte - Európa legsikeresebb musical gála előadása- új érték rend a showk világában.

Lendületes tánc akrobatika és világszerte ismert dallamok színpadi tűzijátéka varázsolja el a nézőket. Legyen Ön is részese ennek a kiemelkedően színvonalas előadásnak, ahol sztár szólisták csodálatos kosztümökben a legújabb musicalek dalait adják elő. Az "Oroszlán király " a "Mamma Mia " , a " Dirty Dancing " , a " Falco " és a " We will rock you "slágerei csendülnek fel - első ízben egy látványos , színvonalas show keretében . Természetesen nem hiányozhatnak az előadásból a régi , klasszikus musicalek sem , mint az " Operaház fantomja ", a " Macskák " a " Vámpírok tánca " a " Kabaré ", az " Evita " a " Rocky Horror Picture Show " vagy az " Elisabeth "

Testközelben élheti át, hogyan vall szerelmet az Operaház fantomja Christinnek és a " Macskák "-egyike a Memories című dallal felejthetetlen karakterét igazolja.

A magyar musical kedvelők számára a show programja igazi "csemegéket"
is hoz . Egy összeállítást, melyben olyan musicalek dallamai csendülnek fel , melyeket itthon még sohasem láthattak / hallhattak. Ilyen pl. a Walt Disney stúdiójában, Phil Colins zenéjével készült " Tarzan " című musicalből , Udo Jürgens nagy sikerű musicaljéből a "Még sohasem voltam New Yorkban " és a Sister Act " musicelből készült összeállítás.

A " Brodway Musical & Dance Company " művészei Amerikából , Ausztráliából és Európából jönnek . A legnagyobb operaházak nemzetközileg ismert sztár szólistáival karöltve kalauzolják el a nézőket egy csodálatos utazásra a musicalek világába . Utazzon Ön is velük !!!!

A(z) Budapest Kongresszusi Központ előadása

Hozzászólások