Színház

Taigetosz Gimi

előadás

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Gólem Stúdió előadása.

A Kiskorú Öngyilkosok Szigorított Intézete, vagy ahogyan a beesők hívják Taigetosz Gimi, egy baromira nem átlagos hely. Ide csak úgy juthat be bármelyik tini, ha először kinyiffantotta magát. De persze, mint minden más gimiben, itt is farkastörvények uralkodnak: vannak a menők és vannak a lúzerek, az egyik csoport tökösen nyírta ki magát, a másik még ezt is csak a maga szánalmas módján volt képes megtenni. Ha keveredni próbálsz, azt fogod kívánni, bárcsak újra megölhetnéd magad.
A Taigetosz Gimi fogvatartottjai között megtalálni a tipikus gimis arcok közül mindenkit: a mindent humorral elütő nyomulós srácot, a folyton káromkodó mitugrászt, a kocka gamer fiút, a bunkó menőket, akik úgy gondolják, mindenkit maguk alá söpörhetnek és csatlósaikat, a tudatlan kislányt, a hősszerelmest, a kitaszt, a „rohadtulteszekmindenkire” lányt és a valahogy feltűnően átlagos csajt is. Azzal a kis különbséggel térnek csak el az átlagos gimisektől, hogy van aki már felvágta az ereit vagy begyógyszerezte, felakasztotta magát, áramot vezetett a kádba fürdés közben. Az öngyilkossági módok válogatott típusait mutatják be és beszélnek róla olyan könnyedséggel, mintha csak a buszmenetrendet olvasnák fel. (Mi szóltunk!)
Az egyetlen vágyuk, hogy kijussanak ebből a koszfészekbők és ne kelljen egymás pofáját nézniük. De hát ki az Isten segítene ennyi nyomorulton? Mondjuk ő épp ráér.

Stáblista:

Hozzászólások