Színház

Újévi Operett Gála

operett gála, 2 felvonás, magyar, 2012.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Tartson velünk egy fergeteges, igazi magyaros hangulatú szilveszteri operett előadásra a körút szívében a Játékszínben. A legnépszerűbb operettek, a legkedveltebb zeneszerzők és a legismertebb melódiák egy nagyszabású szuper produkcióban úgy, ahogy még sosem látták.

Műsoron a legkedveltebb operett melódiák Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő, Ábrahám Pál, Johann Strauss és Offenbach műveiből. Részletek többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy, a Denevér című operettekből. Csodálatos dallamok, látványos showműsor, sztárvendégek, közel 150 gyönyörű jelmez egy két felvonásos szuper produkcióban.

OPERETT - REVÜ - FOLKLÓR - CIGÁNYZENE

Mindez egy estén - egy helyen
A kitűnő szólisták, zenészek, táncosok mellett felejthetetlen látványt nyújt az előadás rengeteg gyönyörű jelmeze. Ma, amikor az operett műfaja újra reneszánszát éli szerte a világban, egy igazi magyaros hangulatú, pörgős gálaműsor készül az év utolsó éjszakáján a Játékszínben, amellyel felejthetetlen élményt szeretnének nyújtani kedves közönségünknek. Közreműködnek a HungarOperett szólistái, tánckara és nemzetközileg elismert koncertzenekara

Sztárvendég:
"ÚJRA EGYÜTT AZ OPERETTEK NAGY PÁROSA"
KOVÁCS ZSUZSA és CSERE LÁSZLÓ

A(z) Játékszín előadása

Bemutató időpontja:

2012. december 31., Játékszín

Hozzászólások