Családi filmek pünkösdvasárnapra

Ünnepi kínálat következik, dőljetek hátra, kerítsetek valami frissítőt, és élvezzétek, hogy ma is lehet büntetlenül lébecolni!

Dzsungel-mentőakció

RTL Klub - június 5., 8.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A dzsungelben évek óta békesség honol, mióta Maurice, a Hatalmas tigris harcos és kis csapata tartja fenn a rendet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Igor, legveszedelmesebb ellenfelük, akinek egyetlen célja a világon, hogy megsemmisítse a dzsungelt. Hogy a gonosz koalát megállítsák, a kis csapatnak minden tudását és erejét latba kell vetnie, és segítségül kell hívniuk a Bajnokokat, a dzsungel legendás védelmezőit is.


Gru

TV2 - június 5., 9.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A fekete ház a kiszáradt kertjével nem illik az idilli kertvárosi képbe. Hátha még a környéken lakók sejtenék, hogy titkos búvóhely lapul alatta. Itt él és dolgozik ugyanis a velejéig gonosz Gru, aki zsugor- és fagyasztósugara, valamint különféle légi és szárazföldi harceszközei segítségével mindenkit elsöpör, aki keresztezi az útját. Gru legújabb terve pedig az, hogy ellopja a Holdat. Úgy tűnik, nincs senki, aki képes lenne megakadályozni ebben. Vagy mégis?...


Az emoji-film

Film+ - június 5., 12.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Feltérképezetlen univerzumok vesznek körül minket, még ha nem is tudunk róluk – talán azért, mert nagyon kicsik. Az okostelefonjában például mindenkinek van egy boldog völgy, ahol a különféle szmájlik és hangulatjelek élnek és dolgoznak. Ám mindig mosolygós és kacsingatós békéjüket megzavarja egyikük, aki kerek fejébe veszi, hogy kideríti, mi van a völgyükön túl. Kalandos vándorútra indul, amelynek során egyre veszélyesebb alkalmazások kerülnek az útjába. Sőt, egy ismeretlen kéz talán ki is akarja törölni...


Dr. Dolittle 2.

Moziverzum - június 5., 14.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Dolittle, aki érti az állatok beszédét, ismét kénytelen állatok és emberek között tolmácsolni. Egy nap ugyanis állati küldöttség érkezik hozzá: meg kell mentenie az erdőt. Az erdőt azonban csak úgy óvhatja meg, ha megházasít egy medvét, akinek választottja hamburgerfüggő, megnevel egy pimasz kutyát, kijózanít egy piás majmot, és megvigasztal egy szerető nélkül maradt teknősbékát. Nem nagy ügy, hiszen a doki mindig megtalálja pácienseivel a közös hangot.


Jetikölyök

SuperTV2 - június 5., 14.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor egy fiatalokból álló baráti társaság találkozik egy kis jetivel, kalandos felfedezőútra indulnak együtt, hogy összehozzák a varázslatos teremtményt a családjával a föld legmagasabb pontján.


Grimm meséiből: Rigócsőr király

m2 / Petőfi TV - június 5., 14.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy napon Geránia hercegnője, Izabella a tiltott tóban fürdött, s megismerkedett az ellenséges ország trónörökösével, begóniai Richárddal. Másnap lánykérést tartottak a királyi udvarban, de a dölyfös hercegkisasszony az összes jelentkezőt kigúnyolta. Richárdra egyenesen a Rigócsőr csúfnevet aggatta. Édesatyja megunva lánya makrancosságát megfogadta, hogy hozzáadja az első koldushoz, aki a kapu elé téved...


Tüskevár

m2 / Petőfi TV - június 5., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ladó Gyula, azaz Tutajos városi diák, aki a nyári szünetet a Kis-Balatonnál tölti a rokonainál. Matula bácsi, az öreg pákász mellé szegődik, aki apránként bevezeti őt a berekbeli életbe. Megismeri a természetet, megtanul együtt élni a környezettel. Horgászik, megsüti-főzi amit elejt vagy megfog, jól telnek a napjai. Hamarosan megérkezik barátja, Bütyök is, és együtt kalandoznak tovább Matula bácsi vezetésével.


Őslények országa 9. - Utazás a nagy vízhez

Minimax - június 5., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor a nagy esők nyomán kialakul a titokzatos "új víz", Tappancs elindul, hogy felfedezze a Virágzó Völgyet. Hamar összebarátkozik Móval, a rakoncátlan, delfinszerű teremtménnyel, aki nem talál vissza a Nagy Vízbe. Tappancs és őskori pajtásai a segítségére sietnek, kicseleznek egy félelmetes élesfogút, és megmutatják a bátorság, a barátság és a sokféleség értékét ebben az izgalmas, új kalandban.