Családi filmek szombatra

Szerencsés nap virradt azokra, akik folytatni akarják a Harry Potter-filmek újranézését, hiszen az első film után ezúttal képernyőkre kerül a második rész. De azokat sem hagyják cserben a csatornák, akik a múlt heti vetítés után a Rontó Ralph folytatására kíváncsiak.

Az öt legenda

Film Now – január 30., 8.30
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

A legenda szerint a Holdbéli Ember azért választotta ki a Húsvéti Nyuszit, a Mikulást, a Fogtündért és a Homokembert, hogy vigyázzák a gyerekek álmait, s gondoskodjanak arról, hogy biztonságban nőjenek fel. A gonosz Szuroknak, azaz a Mumusnak azonban már elege van ebből, és abból is, hogy a szülők állandóan vele riogatják a kicsiket. Ezért az álmokból rémálmokat csinál, az örömből félelmet, a fényből sötétséget. Így az őrzők veszélybe kerülnek. Ám akad segítség, a száműzetésből visszatérő Dér Jankó, az ötödik legenda személyében…

Tad, az utolsó felfedező

Paramount Network – január 30., 13.20
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

Tad Las Vegasba utazik, hogy megtekintse Sara Lavroff régésznő bemutatóját a legújabb felfedezéséről, ami nem más, mint egy papirusz, amely igazolja, hogy létezik Midász király legendás nyaklánca, akinek az érintésétől minden arannyá változott. Ám Tad és Sara boldog találkozóját beárnyékolja a tény, hogy egy gonosz gazdag ember elrabolja a régésznőt, hogy megszerezze a talizmánt, és így végtelen gazdagságra tegyen szert. Tad világ körüli útra indul, hogy papagája, Belzoni és kutyája, Jeff, no meg csavaros esze segítségével megmentse Sarát. Hősünk eközben természetesen új barátokkal és új gonosztevőkkel is megismerkedik.

Nagyon vadon

SuperTV2 – január 30., 14.45
Korhatár nélkül megtekinthető.

Boog kismedve korától békésen éldegél a csendes Timberline-ban, a helyi erdőőr, Beth garázsában. Tökéletesnek hitt élete fenekestül felfordul, amikor találkozik Elliottal. Boog kiszabadítja a nyiszlett, törött agancsú kis szarvast a vadászok kötelékéből. A nagy dumás agancsos ráveszi a mackót, nézze meg, milyen a garázsajtón túli világ. Boog így belekóstol a nagybetűs életbe, aminek eredményeként a párost visszatelepítik a vadonba. A pánikba esett maci szeretne hazamenni, amihez kénytelen elfogadni Elliot segítségét. Viszontagságos utazás vár rájuk, teli kalanddal és veszéllyel.

Harry Potter és a titkok kamrája

VIASAT3 – január 30., 17.45
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Harry Potter nyári vakációja nem a legjobban sikerült. Mindezt tetézi, hogy megjelenik nála Dobby, a házimanó, hogy figyelmeztesse: nagy veszély leselkedik rá a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola falai közt. Harry és Ron lekési a Roxfort Expresszt, ami visszavinné őket az iskolába, így egy repülő autóval indulnak útnak, nehogy elkéssenek az új tanév kezdetéről. Harry csakhamar megint az érdeklődés középpontjában találja magát, ugyanis az iskolában új rajongói akadnak, köztük a Feketemágia-ellenes Liga professzora, Gilderoy Lockhart. Lockhart különös módon egyre gyakrabban mutatkozik Harry társaságában...

Ralph lezúzza a netet

HBO – január 30., 18.05
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Régi ismerősünk, Rontó Ralph visszatér! A folytatásban elhagyjuk a videójátékok világát, hogy felfedezzük az ismeretlen, végeláthatatlan és izgalmakkal teli internetet, amit talán még Ralph sem képes elrontani. A videójátékok örök bajkeverője és kislány társa, Vanellope von Cukk tehát kockázatos és veszélyekkel teli utazásra indulnak a világhálóra, hogy pótalkatrészt szerezzenek Vannellope videójátékához, a Cukorlázhoz. Az internet világa azonban nagyon különbözik attól, amire számítottak.

Egy kutya négy útja

Cool – január 30., 18.10
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Vannak barátságok, melyek több életen át tartanak. Ilyen Bailey kutya története is, aki négy ebéleten keresztül talált vissza szeretett gazdájához, Ethanhez. Bailey ráadásul új játszópajtásra is lel, Ethan és felesége, Hannah tüneményes unokája, CJ személyében. Mikor CJ anyukája úgy dönt, maga mögött hagyja a vidéki életet, és kislányát is magával viszi, a szeretett kis barát egyik napról a másikra eltűnik az immár aggkorban lévő eb életéből. Bailey napjai meg vannak számlálva, és imádott gazdája, Ethan arra kéri, ezúttal unokája életébe térjen vissza, és vigyázzon rá, bármi történjék is. És akkor ismét bekövetkezik a csoda: Bailey egy cuki kölyökkutya testében születik újjá, méghozzá CJ oldalán, akivel elválaszthatatlan barátokká válnak. A hűséges ebtárs újra és újra visszatér a lányhoz, miközben ráébred arra, mi is az ő végső küldetése, miért született a világra.

Jasper

m2 – január 30., 18.15
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

Jasper, a kis pingvin a Déli-sarkon él a szüleivel. Már tojás korában is nagyon kíváncsi volt, amióta pedig kikelt, csak a baj van vele. Minden érdekli, mindenről meg akar bizonyosodni. Amikor öccse is kikel a tojásból, a szülők rábízzák Jasperre. Ám Öcsibogyó ha lehet, még kíváncsibb, mint Jasper, így nem csoda, ha izgalmas kalandok sorába sodorja bátyját. Így ismerkednek meg Kakapóval, a kihalóban lévő madárfaj titkos ügynökével, aki három kakapótojást akar megmenteni a gonosztevőktől, valamint Emmával, egy hatalmas óceánjáró kapitányának a kislányával, aki nagyon unatkozik édesapja hajóján. Izgalmas utazás kezdődik a kis csapat számára, tengereken, óceánokon, kalandokon át...