Családi filmek szombatra

Még alig fordult át a naptár az áprilisra, és az időjárás máris megkergült, de sebaj, esőbiztos és kanapékompatibilis programokkal is elüthetitek az időt. Itt vannak például ezek!

Mia és a fehér oroszlán

HBO 3 - április 2., 9.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A tízéves Mia élete felfordul, amikor szülei úgy döntenek, hogy elköltöznek Londonból, hogy Afrikában igazgassanak egy oroszlánfarmot. Amikor a farmon születik egy gyönyörű fehér oroszlán, Charlie, Mia ismét megtalálja a boldogságot, és különleges köteléket alakít ki a növekvő kölyökkel. De amikor Charlie eléri a három éves kort, Mia élete ismét megrendül, mert kiderül egy felkavaró titok, amit apja addig rejtegetett: Charlie-t el akarják adni a trófeavadászoknak. Mia úgy dönt, hogy elmenekül az oroszlánnal, így a két barát hihetetlen utazásra indul...


Kutyamese

Filmbox Family - április 2., 10.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kis Tim Webster mindig arról álmodott, hogy egyszer lesz egy kutyája. Karácsonyra mi mást kívánhatna, mint egy hűséges ebet? Ám a sors furcsa fintoraként a kívánság hatására, ő maga változik kutyává. Természetesen az élete egy csapásra tótágast áll, ráadásul gyorsan rá kell jönnie, hogy változhat vissza emberré, mert ha beköszönt a karácsony, már túl késő lesz...


Arthur 3 - A világok harca

Minimax - április 2., 16.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Maltazár fondorlatos csellel eljutott az emberek világába. A célja egyszerű: szúnyogokból álló hadsereg szervezése, és az univerzum meghódítása. Csak Arthur hiúsíthatja meg a tervét, de ehhez a kertből vissza kell jutnia a hálószobájába, és villangó méretűből újra normál nagyságúvá kell válnia. A feladat nem egyszerű, a kalandos úton Holdviola és Tátombák segítik a fiút.


Zog, a sárkány

m2 / Petőfi TV - április 2., 18.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Zog, kedves, szorgos, barátságos iskolás sárkány, aki szeretne mindenben a legjobb lenni - mégis, minden balul sül el. Bereked, ha kiabálni kell, nekimegy a fának, amikor repülni tanulnak, meggyullad a szárnya, ha tüzet kell fújni. Mi lesz így Zoggal? Hogy lesz az övé az aranyérem? Julia Donaldson és Axel Scheffer aranyos meséje.


Csodapark

Paramount Network - április 2., 19.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

June, az optimista, élénk fantáziájú kislány felfedezi, hogy az erdőben egy hihetetlen vidámpark van elrejtve. A csodapark tele van fantasztikus játékokkal és vicces beszélő állatokkal, ugyanakkor nagy a fejetlenség. A lány rájön, hogy a park saját képzeletének a szülötte, szóval a hibákat csak ő képes helyrehozni. June és a muris állatok egy felejthetetlen utazásra indulnak, hogy megmentsék a varázslatos helyet.


Jégkorszak

TV2 Kids - április 2., 20.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

Sid, a nagydumás, kétbalkezes kőkorszaki lajhár lekési a jégkorszak elől melegebb éghajlatra távozó társait. Szerencséjére összefut Manfréddal, a magának való, marcona mammuttal. Ráakaszkodik a biztonságot nyújtó nagydarab állatra, hogy aztán némi viszontagság után együtt találjanak rá egy magára maradt embercsemetére. Manfred és Sid komoly viták után végül elhatározzák, hogy visszaviszik a gyermeket a családjához.


Egérmese 2. - Egérkék a Vadnyugaton

Minimax - április 2., 20.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

A Mousekewitz családnak rá kell jönnie, hogy az utcakő Amerikában sincsen sajtból és az egérlyuk sem kényelmesebb, mint máshol, de azért a gyerekek álmodoznak. Tánya arról, hogy egy napon híres énekesnő lesz, Fievel pedig arról, hogy példaképe, Wylie Burp, a híres seriff nyomdokaiba léphet. A Vadnyugat új kalandokat kínál...