Családi filmek szombatra

Nem csoda, ha a hideg és nedves idő nem csinál kedvet a kimozduláshoz, így ha jól jönne mára pár film, akkor nézzétek meg ezeket!

Tess és én - Életem legfurcsább hete

DUNA Televízió - december 17., 10.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy hét tele kalandokkal, melynek során a tizenegy éves Tess megszelídíti az apukáját, a tízéves Samuel pedig rengeteget gondolkodik barátságról és családról, örök búcsúról és az első szerelemről.


Az emoji-film

Film+ - december 17., 10.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A multiverzumok új dimenziókat nyitottak meg, és a lehetséges univerzumok száma végtelen. Bár a szuperhősök világaival nehéz versenyezni, legalább olyan izgalmas és kihívásokkal teli a mikroverzum, az okostelefonok emoji világa, ahol a különféle szmájlik és hangulatjelek virulnak. Egyikük egy nap öntudatra ébred, és meg akarja tudni, mi van a látható világon túl.


Karate kölyök 3.

VIASAT6 - december 17., 11.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kreese gondosan felépített élete romokba dől, amikor karateiskolája megsemmisítő vereséget szenved Danieltől és Mr. Miyagitől. Felkeresi régi, még Vietnamban megismert barátját, Terryt, akiből időközben kíméletlen üzletember lett. Kreese megígéri Danielnek, hogy segít bosszút állni ellenfelein.


Négy dinó New Yorkban

Minimax - december 17., 13.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

Minden gyereknek megvannak az álmai. Louie és Cecilia mindennél jobban szeretne barátokat. Egy nap váratlanul négy látogató érkezik New Yorkba. Nem éppen azok, akikre számítottak, de melyik gyerek szalasztaná el a lehetőséget, hogy összebarátkozzon négy intelligens és igazán jól nevelt dinoszaurusszal.


Gru 2

TV2 - december 17., 13.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amint Gru kezd beleszokni a kertvárosi családapa szerepébe Margo, Edith és Agnes apjaként, felbukkan egy szupertitkos szervezet, amely a gonosz elleni harcot tűzte zászlajára globális szinten. Így most Grun, a minyonokon, és Gru új társán, Lucyn a sor, hogy kiderítsék, ki áll a látványos bűntettek mögött.


Gondolkozz kutyául!

RTL KETTŐ - december 17., 14.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Oliver a technika megszállottja. Olyan gépen dolgozik, amivel az agyi hullámokat felerősítve hallja mások gondolatait. Mivel egyik kísérlete során kutyájára, Henryre, teszi a jeladót, sikerül kommunikálnia a kutyával. Henry kihallgat egy telefonbeszélgetést, és elmondja Olinak, hogy apja új állása miatt talán egy másik városba költöznek. Ekkor derül ki, hogy a szülők válni készülnek.


Legeslegjobb cimborák - Állati a buli

m2 / Petőfi TV - december 17., 18.14
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nagy az izgalom Szépmajorban, a kedves kis farmon. Közeledik ugyanis Valdemar születésnapi bulija, amiről tudomást szerez Röf fon Böff úr, a nem igazán finom modorú vaddisznó. Ő és bandája arra készülnek, hogy megszerezzék a tortát, és elkergessék a tanya állatait. Ravasz módon bejutnak az udvarba, de nem tudják, kikkel állnak szemben...