Családi filmek szombatra

A nyár utolsó hónapjába léptünk, de szomorkodás helyett inkább örüljünk a még előttünk álló heteknek, és ha a mai időjárás nem is ad túl sok okot a vidámságra, azért még tölthetitek kellemes társaságban a szombatot.

Shrek a vége, fuss el véle

HBO 2 - augusztus 5., 9.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Shrek már nem az a félelmetes óriás, akit egykor megismertünk: ha valaki meglátja, nem kezd el sikoltozva az ellenkező irányba rohanni. Békés családapa és köztiszteletben álló híresség, akit megsüvegelnek, ha felbukkan az utcán, és autogramot kérnek tőle a vasvillára. Nem csoda, hogy nem érzi jól magát a bőrében, meg akarja találni régi önmagát...


Pata tanya: Baromi buli

Paramount Network - augusztus 5., 11.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy farm gazdája hajlamos azt hinni, hogy ő az úr az állatok felett, de nagyon is téved. Ugyanis amint látótávolságon kívül kerül, az őrszemnek kiállított birka azonnal elkurjantja magát, hogy "Tiszta a levegő!", és az állatok két lábra ugranak, sétálnak, fecsegnek, tévéznek és tréfákat eszelnek ki. Otis, a fiatal bika számára ez utóbbi a legfontosabb. Legjobb barátai - Pip, az egér, Freddy, a menyét, Peck, a kakas és Pig, a malac - a világ legnagyobb cselszövői, akik mindig benne vannak egy kis szórakozásban...


Kutyám, Skip

Film+ - augusztus 5., 12.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Javában dúl a második világháború, és ez Yazoo lakóinak hangulatára is rányomja a bélyegét. A nyolcéves Willie azonban nem emiatt szomorú. Nehezen illeszkedik be a közösségbe, nem talál barátot magának és a lányokkal sem ért szót. Kilencedik születésnapjára egy kutyát kap: Skipet. Az új jó barát pedig teljesen megváltoztatja a fiú életét.


Megaagy

Paramount Network - augusztus 5., 12.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A supergonosz Megaagy álma valóra válik, amikor legyőzi a várost védő Metro Mant, és ezzel átveszi Metro City irányítását. De amikor egy új gazember lép színre, és a káosz bonyolódik, a világ legnagyobb "elméje" és komikus társa, Minion valóban megmenthetik a várost.


Libabőr

VIASAT3 - augusztus 5., 17.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ne költözz olyan környékre, ahol horror író él. Zach elköveti ezt a hibát: a édesanyjával új városba hurcolkodnak, és még büszkék is rá, hogy a szomszéd házban a Libabőr-sorozat híres írója R. L. Stine dolgozik. A srác összebarátkozik a nagy ember lányával, és a segítségével beszökik a mester dolgozószobájába. Nem is sejti, hogy Stine különös módszerrel alkot: hátborzongató fantáziáról árulkodó könyvei valóságosak, és ő a lapok közé zárja az elé kerülő szellemeket és szörnyeket. A srác véletlenül szabadon ereszti az irodalomba száműzött rémeket. A gyerekeknek és az írónak össze kell fognia, hogy visszakergessék a szökevényeket oda, ahova valók.


Bayala, egy varázslatos kaland

TV2 Kids - augusztus 5., 18.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy tökéletes mesevilágban, Bayalában boldogan élnek hőseink, éppen nagy ünnepségre készülődnek, mikor rossz hírek érkeznek a virágpalotába; a gonosz árnyékkirálynő hatalmas pusztításba kezdett, és csak a sárkányok segíthetnek a tündéreknek. Azonban az utóbbi időben nem ápolt túl bensőséges kapcsolatot egymással a két faj, így itt az ideje, hogy újra jóban legyenek.


Vad galamb

Minimax - augusztus 5., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A film egy kis vadgalamb nagy álmairól mesél. Virgonc néhány félresikerült cimborájával együtt csatlakozik a nagyon előkelő Királyi Postagalamb Szolgálathoz. Hátrányos helyzete, vagyis apró termete dacára éppen ott győzedelmeskedik, ahol jóval képzettebb kollégái kudarcot vallanak.