Családi filmek vasárnapra

A kicsiket Csingiling, Trenk, a kis lovag, Megaagy és a Fel!, a tiniket Pán Péter, a Jumanji, a Kutyahideg és a Dínó kaland várja.

Én, Pán Péter

HBO - január 20., 11.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A sikeres skót színpadi szerző, James Matthew Barrie egy nap találkozik a Llewelyn Davies családdal: négy árva fiúval és gyönyörű édesanyjukkal. Barrie, a rosszallások ellenére, összebarátkozik a családdal és a fiúkkal mindenféle huncutságot eszelnek ki. Kivételes képzelőereje vitorlás hajóvá változtatja a domboldalt, az egyszerű botból óriási kard lesz, a levegőbe eregetett sárkány elvarázsolt tündérként lebeg. Így válnak a Llewelyn Davies fiúk annak a Sohaországnak az "Elveszett Fiaivá", ahol mindenki tud repülni, ahol egymást éri a sok csoda, csíny és huncutság, s ahol még az idő is megáll.

Jumanji - Vár a dzsungel

HBO2 - január 20., 11.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Négy középiskolás talál egy régi játék konzolt, amelyen egy olyan program fut, amiről még sosem hallottak: a Jumanji. Kipróbálják, és a játék rögtön beszippantja őket - de igazán. Átváltoznak saját avatárjukká. Hamar rájönnek, hogy ezen a pályán a túlélés a tét. Akkor győzhetik le a játékot, és juthatnak vissza a valódi világba, ha bevállalják életük legveszélyesebb kalandját, rátalálnak arra, amit egy 20 évvel ezelőtti gémer hátrahagyott számukra, és tesznek néhány nagyon bátor felfedezést. Mert ha belebuknak, örökre a játékban ragadnak. 

Megaagy

Mozi+ - január 20., 12.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Megaagy a világ leggonoszabb, egyben legzseniálisabb gonosztevője, ám szerencsére ez a teljesítményén egyáltalán nem mutatkozik meg. Az évek során ugyan minden elképzelhető eszközt bevetett, hogy leigázza Metro Cityt, ám minden esetben csúfos kudarcot vallott. Egy maszkos szuperhős, a legyőzhetetlen Metro Man keresztülhúzta számításait. Egészen addig, míg Megaagy egyik terve be nem válik, és a szuperhős elhalálozik. Ekkor új ellenfelet teremt magának. Titán azonban önállósítja magát, és igazi főgonoszként végromlást hoz a városra. A metropolisz és a világ sorsa Megaagy kezében van. 

Csingiling

Paramount Channel - január 20., 13.40
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Gondolkoztál már valaha azon, mitől váltja színeit és fényeit a természet? Abban a kalandokkal és meglepetésekkel teli országban, ahol Csingiling és négy tündértársnője él, az ő feladatuk, hogy tavaszt varázsoljanak a télből. De még ebben a csodálatos világban sem megy minden könnyedén: ha pedig baj közelít, mi segíthet? A hit, bizalom és egy kis tündérpor!

Fel!

HBO - január 20., 14.35
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A 78 éves Carl Fredricksen felesége elvesztése óta magányosan, visszahúzódva éli mindennapjait. Az öreg házára szemet vet az a társaság, amely a környék telkeit már felvásárolta. Carlt azonban odaköti a sok emlék, köztük az a fénykép, amelyet nézve arról álmodoztak a nejével, hogy elutaznak a világ legnagyobb vízeséséhez. Az álmait sirató öregúr merész tettre szánja el magát. Kihasználva egykori léggömbárusi gyakorlatát egyetlen éjszaka alatt fellufizza a házát, és reggel, mielőtt az idősek otthonába szállítanák, felemelkedik vele a levegőbe. Dél-Amerika felé veszi az irányt, hogy megvalósítsa élete legnagyobb kalandját. Útjára egy potyautas kisfiú is elkíséri. 

Trenk, a kis lovag

m2 - január 20., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A helyszín egy bűbájos kis királyság, a kalandos középkorban. Trenk, a bátor jobbágyfiú szeretné felszabadítani a családját a szolgaság alól. Elhatározza, hogy kis malacával együtt elmegy a városba, lovag lesz és így megmenti a családját a ravasz és gonosz Wertolt lovagtól. Csellel bejut a Hohenlob kastélyba, ahol felkészülhet a nagy viadalra.

Kutyahideg

VIASAT3 - január 20., 18.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Jerry egy tudóscsoport túravezetője az Antarktiszon, nyolc szánhúzó kutyájával a legkeményebb hidegben is teljesítik a küldetést. Ám amikor az évszázad vihara közeledik, evakuálják a bázist. Abban a hitben, hogy a kutyákért 3 óra múlva visszajönnek, Jerry kiköti a nyolc ebet. A visszatérést azonban a vihar meghiúsítja. Jerry képtelen beletörődni a helyzetbe, és minden követ megmozgat, hogy visszamehessen.

Dínó kaland

Minimax - január 20., 20.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Három jó barát a játék hevében aktivál egy időgépet, ami visszaröpíti őket a dinoszauruszok korába. A tojás formájú időkapszulából kilépve egy T-Rex-szel találják szembe magukat. Az őslény megvan róla győződve, hogy a három gyerek az ő kicsinye, ezért mindent elkövet, hogy megvédje őket a rájuk leselkedő többi dínótól.