Családi filmek vasárnapra

Bár a hétnek vége, de a tavasz még csak most kezdődik! Ma váltunk csillagászati értelemben is évszakot, vagyis ma van a tavaszi nap-éj egyenlőség, ennek azért örülni szoktunk... ja, és lesznek jó filmek is a tévében!

My Little Pony - A film

Moziverzum - március 20., 7.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Létezik egy varázslatos birodalom, Equestria, ahol a színes kis pónik boldogan tengetik az életüket. Ám egy nap a gonosz uralkodó, Storm király szemet vet a pónik hazájára, akik útra kelnek a védelmet nyújtó városka, Ponyville határain túlra. Felejthetetlen utazás veszi kezdetét, miközben új barátokat ismernek meg, veszélyes kalandokba bonyolódnak, és a barátság csodálatos erejét bevetve próbálják megmenteni otthonukat.


Alvin és a mókusok - A mókás menet

Film+ - március 20., 12.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Dave nagy döntésre szánja el magát, meg akarja kérni a barátnője, Samantha kezét. Azonban a három mókus Alvin, Simon és Theodore egyáltalán nem örül a hírnek. Amikor Dave és szerelme Miamiba utazik, a srácok egy tervet eszelnek ki; titokban nekivágnak a világnak, hogy cuki rágcsálók módjára megakadályozzák a végzetesnek hitt frigyet.


Az élet vize

m2 / Petőfi TV - március 20., 14.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A beteg Ansgar királyon már az udvari orvos se tud segíteni. A király vadásza hallott az élet vizéről, ami talán meggyógyíthatná. A két herceg, Falk és Lennard is el akarja hozni a vizet apjuknak, de édesapjuk az idősebb fiúban, Falkban jobban bízik. Nem tudják, milyen próbákat kell kiállnia annak, aki meg akarja szerezni a csodatévő vizet. Amikor Falk herceg lova üres nyereggel tér vissza, Lennard is útnak indul...


Gólyák

RTL Klub - március 20., 15.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az újszülöttet a gólya hozza. Illetve dehogy. Régen talán így volt, de ma már a gólyák egy multinacionális internetes áruszállító cégnél vállalnak szállítmányozást. Junior a vállalat legsikeresebb tehergólyája, és éppen előléptetés előtt áll, amikor véletlenül működésbe hozza a babagyártó gépet...


Vaiana

Cool - március 20., 16.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Vaiana, a kalandvágyó tinilány vakmerő küldetésre indul, hogy megmentse népét. Útja során találkozik az egykoron hatalmas félistenként tisztelt Mauival, aki szárnyai alá veszi a lányt, hogy igazi felfedezőt faragjon belőle. Együtt vágnak neki a nyílt óceánnak, az út pedig nem szűkölködik az eseményekben. Hatalmas szörnyekkel és elképesztő veszélyekkel szállnak szembe, s közben Vaiana teljesíti ősei küldetését, és felfedezi azt, amit a legjobban keresett... saját magát.


A hiányzó láncszem

m2 / Petőfi TV - március 20., 18.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A legendás lények kutatója, Sir Lionel Frost óriási felfedezésére készül. A fess kalandor sokévnyi keresés után egy névtelen levél nyomában járva rábukkan az emberiség utolsó bundás ősére, a meglepően okos és roppantul szellemes Mr. Linkre. A hatalmasra nőtt, csupaszív szőrmók minden vágya, hogy rátaláljon távoli rokonaira, a rég elveszettnek hitt jeti unokatesókra. A kalandvágyó Lionel kapva kap az alkalmon, és egy világot átszelő, hajmeresztően izgalmas útra indul újdonsült barátjával.


Croodék

Moziverzum - március 20., 19.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Croodék igazi modern család. Abban az ősi, elfeledett korban élnek, amikor a természet még kísérletező szakaszában volt: fura lények és növények veszik körül, vagy próbálják megenni őket. Sokáig ki sem dugják az orrukat a barlangjukból, de egy szerencsétlen baleset következtében kénytelenek menekülni, és attól kezdve számukra csupa kaland, meglepetés és váratlanul felbukkanó húsevő az élet...