S.O.S. karácsonyi ajándékjegy ötletek

Kifogytál az ötletekből? Mi mutatunk pár remek programot, amire jegyet vásárolhattok nálunk a karácsonyfa alá, legyen az komoly vagy könnyűzene, fesztivál vagy akár cirkuszi előadás.

 

Főnix - Tűzcirkusz

2019. január 19-től, Fővárosi Nagycirkusz

A klasszikus cirkuszi műsorban a tűzből született világ jelenik meg látványos díszletekkel, fény-és videotechnikával, jelmezekkel és tűzshow-val, melyben világhírű, többszörös cirkuszfesztivál-díjas magyar artistaművészek, tűzzsonglőrök, tűzakrobaták lépnek fel.

 

Budapest Bábszínház

2019. január - február, Budapest Bábszínház

Az új évben is vár többek között Boribon és Annipanni, Holle Anyó és Nyúl Péter a Bábszínházban.

 

WAGNER, RAVEL, DEBUSSY, R. STRAUSS - Budapesti Fesztiválzenekar

2019. január 17–18–19., MÜPA

Kortársak, imádók és imádottak egy estén. A koncert egy szenvedélyes felütés után Ravel jazzes lüktetésű G-dúr zongoraversenyével folytatódik Bertrand Chamayou előadásában. Debussy művében valóság és álom között lebegünk, majd egy borzongatóan szép, narkotikumként ható dallammal búcsúzunk Wagner Trisztán és Izoldájából.

 

 

Nemzetek zenéje

2019. január - április, Uránia Nemzeti Filmszínház, Budapest

Új kamarakoncert sorozat indul 2018 decemberében az Urániában. A Nemzetek Zenéje sorozat öt hangversenyének műsorán a romantika és a XX. század kamarazenéjének emblematikus alkotásai, a hangszerjáték csúcsát jelentő művek szerepelnek.

 

 

 

Szent Efrém Férfikar BÉRLET

2019. január 12., 19:30, Belvárosi Főplébániatemplom

Magyarország legkedveltebb vokális együttese a Szent Efrém Férfikar 2019-ben is folytatja óriási népszerűségnek örvendő Orientale Lumen – Kelet világossága sorozatát. A sorozat 2018-ban Pest legősibb templomában, a Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébániatemplomban lelt új otthonra.

 

 

Dumaszínház Szilveszter

2018. december - 2019. július, országos

Bármelyik programot is választod nevetésben biztos nem lesz hiány! Gyors - online megvásárolható. Lapos - könnyű becsomagolni. Vicces - lehet jobb dolgot adni karácsonyra, mint nevetést?

 

Budapesti Tavaszi Fesztivál  2019.

2019. április 5-22., több helyszín

A fesztivál változatos összművészeti műsorral vár. A színes kínálat része komolyzene, opera, jazz és könnyűzene, világzene, tánc, újcirkusz, színház és képzőművészeti program is. A fesztivál különlegességét fokozza, hogy a legjobb magyar előadók mellett igazi világsztárok tűnnek fel az eseménysorozatban.

 

 

Papp László Sportaréna koncertek 2019.

2018. december - 2019. november

Még az idei évre jut pár koncert amit érdemes megnézni: José Carreras, Szikora Róbert-R-GO jubileumi koncert, Fenyő Ünnep, Dés László koncert és máris itt van Mága Zoltán Újévi hangversenye de a 2019-es év is tartogat szuperprodukciókat.

 

Nyári fesztiválok 2019.

2019. május 1.- október 31., országos

Máris a piacon a 2019. év fesztiválprogramjai amire gyorsan beszerezheted a jegyed nálunk. SZIGET, Volt, Kolorádó, Sound, Fishing...csak hogy a legmarkánsabb neveket olvasva a fesztiválláz mindenkiben elinduljon!

 

 

SuperEnduro GP of Hungary

2019. február 9., 09:00 - 23:00, Papp László Budapest Sportaréna

A SuperEnduro a supercross és az enduro ötvözete. Az egyik ha nem a leglátványosabb műfaja a motoros teremsportoknak. Jellemzően nagy arénákban és rendezvény csarnokokban épített pályán zajlik a viadal, ahol a cross és enduro versenyek akadályai egyaránt megtalálhatóak. 

 

A Világ Múmiái

2019. január 20-ig, Komplex

A Világ Múmiái a földkerekség legnagyobb múmiagyűjteménye, a testeket és tárgyi leleteket számos múzeumtól, egyetemtől, tudományos szervezettől és magángyűjteményekből kölcsönözték, hogy a nagyközönség szemtől szemben találkozhasson a történelem ezen különleges emlékeivel. 

 

 

ImagineBudapest

Édes élet - habkönnyű belvárosi séta (nem csak) édesszájúaknak, Budapest

Mindenkinek vannak titkai. Még Budapestnek is. A házak falai, az utcák kövei, a templomok tornyai, az udvarok fái régi titkokat őriznek. Rejtelmes bűnügyek, titkos kertek, izgalmas, valódi élmények! Legyen különleges a karácsony, lepje meg szeretteit "Add ajándékba a várost" névre szóló, korlátlan ideig beváltható sétautalvánnyal.