10 tuti hely, ahol nézheted a foci VB-t

Medencéből, tópart mellől vagy a város közepén piknikezve követnéd a legfontosabb meccseket? Összeszedtük, merre érdemes közösségben meccset nézni Budapesten és környékén.

1. Foci Mozi Szabadság tér

 

A post shared by Foci Mozi (@focimozi) on

 

A belváros közepén, a megszokott helyen ezúttal is lehet az óriáskivetítők előtt piknikezni az egész VB alatt. A helyszín a meccseken túli időben is a fociról szól, lesz csocsó, lábteniszpálya, nyereményjátékok és családi programok.

 

2. MOM Beach

 

Elkészült!!!???????????? Mi nagyon várjuk már a csütörtöki megnyitót!!???????????? És ti?!???? #hellomomsport #sosemvoltunkunalmasak #focivb Hegyvidék - Több mint kerület Hegyvidék Televízió HTV

Posted by Mom Sport on Tuesday, 12 June 2018

 

Ha a nyári időjárásra való tekintettel a medencéből néznéd a meccseket, akkor a MOM beach-en még ezt is megteheted. A csütörtöki megnyitóra műfüves szurkolói klubbal készülnek.

 

3. Élesztőház

 

A post shared by Élesztőház (@yeastbp) on

 

Aki a kézműves sörökre szavaz, az a ferencvárosi Élesztőház árnyas udvarán izgulhatja végig a meccseket. Mivel a helyek száma korlátozott, mindenképp érdemes asztalt foglalni.



4. Görzenál

 

A post shared by Görzenál (@gorzenalpark) on

 

A kutyásoknak tuti választás a harmadik kerületi Görzenál, ahol a gazdik kézműves burgerekkel és kisüzemi sörkülönlegességekkel kényeztethetik magukat. Meccs előtt és után mehet a csocsó és a pingpong.

 

5. Kobuci kert

 

Óbudán, a belvárosi betondzsungeltől távol a Kobuci kert hangulatos udvarán tombolhat a fociláz, és aki nagyon beindul, esetleg egy táncházba vagy egy jó koncertbe is belefuthat. A szurkolókat óriási ledfallal és sok hideg itallal várják.



6. Ziccer

 

 

Esős idő esetén biztos választás a Ziccer, ahol mostantól minden nap a fociláz legyében telik a TrollFoci áldásával. Összesen 16 tévén és Budapest egyik legnagyobb beltéri kivetítőjén lehet majd nézni a világbajnokság mérkőzéseit. Emellett meglepetés vendégekkel, játékokkal, akciókkal és további izgalmakkal fokozzák a hangulatot.



7. Budapest Park

 

A város egyik legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén sem feledkeztek meg a focirajongókról, külön, ingyenesen látogatható helyszínt kapnak csúcsminőségű kivetítővel. A Nagyszünetben most akusztikus koncertek helyett izgalmas meccsek mennek, és a helyszínt a döntő estéjén egybenyitják a teljes Budapest Parkkal, hogy a jelenlévők egy óriási bulival ünnepelhessék meg a világbajnokság győztesét.

 

8. Bárkert Bistro, Várkert Bazár

 

Daily view. ????????

Posted by Bárkert Bistro on Monday, 11 June 2018

 

Ha már végre elkészült a Várkert Bazár, egy bár is nyílt benne, ahol a pazar kilátás mellett mostantól a VB meccseit is nézhetjük. Az óriáskivetítőn túl külön focinézős menüvel is készülnek.



9. Lupa Beach

 



Budapest határán kicsivel túl, a Lupa-tó nemrég felturbózott strandján halmozhatjuk csak igazán az élvezeteket. A meccseket a homokban fetrengve nézhetjük, a két félidő között pedig nagyokat lehet csobbanni a vízben.



10. Champs Sziget Beergarden

 

A post shared by Champs Sziget (@champs_sziget) on

A Margitszigeten pompás kilátás mellett, kellemes nyári szellőben követhetjük a meccseket a Champs Sziget sörkertben. Hatalmas ledfallal és akciós frissítőkkel csábítják a focirajongókat, akik közük már biztos sokan megfordultak itt korábbi bajnokságok alkalmával.