A tévés távgyógyítás gyöngyszemei - PORTCAST

Minden, ami ezo, spiri, woodoo. Tihanyi Tamástól Gyurcsok Józsefig és vissza egy bika jegyben született kos aszcendensén lovagolva.

Ritka műfaja a televíziós műsoroknak, amikor az adja a tartalmat, hogy a nézők betelefonálnak. Nevezhetjük ezt interaktív tévézésnek, pedig hol voltunk még a ma ismert interaktív tartalomfogyasztástól?! Már a Budapest Televízió megcsinálta, hogy kis rásegítéssel ugyan, de maga a néző irányította a műsort. Persze ehhez kellett egy ember, aki a képernyőn a nevét és az arcát adta a show-hoz, meg persze egy másik, aki a vonal túlsó végéről csatlakozott a dologhoz, mert ez azért show volt a javából!
Gerincműtét, energetizálás, mókus szellemek levétele egy tízezerszeres nap esti óráiban? Ez aztán a peak szórakoztató(tat)ás.

Erősen nosztalgikus hangulatban felidézzük ezeket az időket, kitérünk Szakál Mikire és a Fekete, fehér, igen, nem játék őstörténetére.

A betelefonálós műsorok királya: Szakál Miki legdurvább alázásai

Emlékezzünk meg azokról a pillanatokról, amikor még volt Meri vagy nem meri?, amikor tévében lehetett nyomni a Tetrist, meg lehetett Ötödölőzni Palik Lacival és Héder Barnával. De leginkább azt ne felejtsük el, amikor 10 ezer forintért lehetett fekete, fehér, igen, nem játékot játszani Szakál Mikivel.

Tovább

 

Kiderül az is, hogy Kirsch András hogyan és miként találkozott Tihanyi Tamással. Vajon az Országos Távgyógyítók Találkozóján? Bármi lehetséges...

Végül, de nem utolsósorban pedig lerántjuk a leplet arról, hogy hogyan is készülnek a horoszkópok.