Beköltözős valóságshow-k régen és most

Visszaemlékezünk Magyarország első reality-jeire.

A PORT.hu aktuális podcastjéből kiderül, hogy régen minden jobb volt-e ezen a téren, vagy csak az eltelt idő szépíti meg az emlékeket. Mert lehet ódákat zeng(e)ni az első Való Világ-évadokról, de ne felejtsük el, hogy akkor az egyik játékosnak direkt beküldtek egy prostituáltat a villába! Ezt figyelembe véve kiderül, hogy melyik volt a legjobb Való Világ évad.

És azt se felejtsük el, hogy milyen ütős főcíme volt a Big Brothernek, amit csak az Irigy Hónaljmirigy tudott überelni a paródiájával.

A beszélgetésből ugyan kimaradt az Ádám keresi Évát című párkereső, amiben a szereplők totál meztelenek voltak, de nem mentünk el szó nélkül a manapság nagyon divatos Too Hot To Handle mellett. Ezek mellett kitárgyaltuk a legendás Éden Hotel hazai fejlődéstörténetét, ami nem volt éppen botrányoktól mentes, és azt is kiveséztük, hogy miért nem atomtudósokat mutogatnak ilyen műsorokban, illetve jó-e az, ha megmutatnak olyan jeleneteket, amik aztán óriási botrányt kavarnak. Eltitkolni a megtörténtet nem lenne ugyanúgy botrányos?