Gyerekműsorok hétvégére

Ezen a hétvégén Megaagy, Shrek, Karácsony Artúr, az új Karate Kölyök, Óz, a hatalmas és a Jégkorszak hősei szórakoztatnak majd benneteket!

2017. május 20., szombat

Állati furcsa párok
Spektrum - május 20., 9.00
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Az állatok kapcsolatai ugyanannyira furcsák, mint amennyire elbűvölőek. Számtalan, elsőre meghökkentőnek tűnő fajok közti barátság létezik a természetben, amiket most szakemberek segítségével elemzünk ki, keresve a választ, hogy miért, meddig és hogyan alakulnak ki a fajok közt ezek a szövetségek.

Megaagy és a piros gomb
SuperTV2 - május 20., 13.30
12 éven felülieknek ajánlott!

Miután Megaagy jó útra tért, elárverezi a gonoszságra használt halálos fegyvereit. Egyetlen dolog nem kel el, egy rejtélyes és veszélyes piros gomb.

Harmadik Shrek
TV2 - május 20., 18.55
12 éven felülieknek ajánlott!

Nem mindenki akar király lenni - és ez különösen igaz behemót, mocsárbűzös ogrékra. Amikor Shrek feleségül vette Fionát, eszébe sem jutott, hogy egyszer Túl az Óperencián trónjára akarják majd ültetni. Ám apósa, az öreg Harold király váratlanul megbetegszik és Shreket tekinti a trón várományosának. A birodalom húzódozó jövendő királya vagy talál maga helyett valaki mást a munkára, vagy élete hátralévő részét uralkodással kell töltenie. Mintha ez még nem volna elég, Fiona hercegnő is tartogat egy kis meglepetést Shrek számára. Shrek bepánikol az ország kormányzásával és az apasággal járó felelősségtől és elhatározza, hogy felkutatja az egyetlen személyt, aki rajta kívül elfoglalhatja a trónt. Ő nem más, mint Fiona rég elveszett unokaöccse, Artie, egy középkori iskolakerülő. Amíg az ogre távol van, esküdt ellensége, a Szőke Herceg visszatér Túl az Óperenciánba, hogy elégtételt vegyen az őt ért sérelmekért.

Derült égből fasírt 2. - A második fogás
SuperTV2 - május 20., 19.00
12 éven felülieknek ajánlott!

A kissé bogaras, de jó szándékú feltaláló, Flint Lockwood azt gondolta, hogy megmentette a világot a pusztulástól, amikor elpusztította a leghírhedtebb találmányát, a sajtburgeresőt és spagettitornádót okozó berendezést. Ám rá kell jönnie, hogy a találmánya feltámadt poraiból, és ezúttal élelmiszer-állat hibrideket alkot. A mutáns sajtburgerek és vérszomjas tacók, meg a sültkrumplilábó sajtpók elárasztják a világot. Flintre és barátaira vár a feladat, hogy újra megmentsék Halfalvát és az emberiséget.

Óz, a hatalmas
RTL KLub - május 20., 19.20
12 éven felülieknek ajánlott!

Amikor Oscar Diggs, az igencsak gyanús, piti kis cirkuszi bűvész sietve távozik a porlepte, unalmas Kansas-ből az izgalmas Óz birodalmába, úgy tűnik, megütötte a főnyereményt: hírnév és gazdagság vár reá. Egészen addig gondolja így, amíg nem találkozik a három boszorkánnyal, Theodora-val, Evanora-val és Glinda-val, hiszen ők hárman nem egészen biztosak abban, hogy ő lenne a várva várt nagy varázsló.

2017. május 21., vasárnap

Jégkorszak 3. - A dínók hajnala
HBO - május 20., 10.00
6 éven felülieknek ajánlott!

Manny, a mamut végre elszánta magát a családalapításra, most a nejével, Ellie-vel várják a trónörökös érkezését. Diego, az öregedő félben lévő kardfogú tigris viszont még mindig jobban szeret egyedül vadászni. Az ügyefogyott lajhárban, Sidben is feltörtek az apai érzések, a maga sajátos módján néhány dínótojás elcsenésével és keltetésével éli ki azt. Sajnos ezzel veszélybe sodorja a kis csapatot, hiszen a dínó mama nem hagyja annyiban a dolgot. Miközben megpróbálják kirángatni Sidet a bajból, még nagyobba kerülnek, a földalatti világba, ahol még mindig a dinoszauruszok uralkodnak.

Karácsony Artúr
Film+ - május 21., 12.30
6 éven felülieknek ajánlott!

Hogyan tud a Télapó egyetlen éjszaka alatt annyi gyerekszobába bejutni? Tökéletes, katonás szervezéssel, a terepen dolgozó manókkal, egy óriási, szuperszonikus szánnal és egy tökéletesen működő parancsnoki bázissal. Ám hiába segít a fejlett technológia, néha becsúszik egy kis hiba. Kétmilliárd gyerek rendben megkapja az ajándékot, egyetlen kislány viszont semmit nem talál a csizmájában. A Télapó elsőszülött fia, Steve ezt elfogadhatóan kis hibának találja, ám Steve öccse, Karácsony Artúr nem tud belenyugodni. Így a saját szakállára beindít egy akciót, amivel számtalan bajt, félreértés, és balesetet okoz.

Úton hazafelé 2. - Kaland San Franciscóban
Mozi+ - május 21., 13.30
6 éven felülieknek ajánlott!

A három jóbarát, két kutya és egy macska: Shadow, Chance és Sassy San Francisco-ban élnek egy családnál, ám befogadó gazdáik Kanadába készülnek. Az állatkák inkább lelépnek a repülőtérről, amikor csomagként akarják őket feladni. Nyomukban loholnak a vérvörös furgonnal közlekedő sintérek. San Francisco utcáin összebarátkoznak egy csapat ravasz utcatöltelékkel, akik segítenek a sintérek elleni harcban. Vezérük, Riley teljesen bizalmatlan az emberek iránt. Barátainknak kell meggyőzniük a nyughatatlan ebeket, hogy az embereknek is van néha szívük.

Az új karate kölyök
SuperTV2 - május 21., 14.15
12 éven felülieknek ajánlott!

A második világháborúban Amerikáért harcoló japán katonák tiszteletére rendezett ünnepségen Mr. Miyagi találkozik egykori parancsnoka özvegyével, s annak unokájával, Julie-val. A nehéz esetnek számító kamaszlány egy balesetben vesztette el a szüleit, és emiatt tele van tüskékkel. Nehezen jön ki a nagyanyjával és nem találja a helyét a kortársai között sem. Mr. Miyagi elhatározza, hogy elkezdi karatéra oktatni, bízva abban, hogy ez segít Julie-nak rátalálnia önmagára és helyére a világban.

Robinson Crusoe kincses szigete
Spektrum - május 21., 16.05
6 éven felülieknek ajánlott!

1704-ben a skót hajóst, Alexander Selkirket lázadásért száműzték a Csendes-óceán egyik lakatlan szigetére, ahol 4 évet töltött. Történetét Daniel Defoe regényesítette meg, Robinson Crusoe címen, és később a szigetet is így nevezték el. Évszázadokon keresztül angol kalózok, kalandorok, spanyol hódítók rejtekhelyéül szolgált a sziget nem beszélve a legendás kincsekről!