Hahota, akció és horror

Az ősz beköszöntével ideje bevackolni hétvégére, bekészíteni a rágcsát, az üdítőt és leülni a nappaliba a tévé elé.

Förtelmes főnökök, Cool, 21:10

Az izzasztó munkahetet letudva tökéletes választás a Förtelmes főnökök című film, amely nem árul zsákba macskát, pontosan az, amit a címe is takar. 3 iszonyatosan szar fej főnök teszi pokollá a főhőseink mindennapjait, akik megfogadják sokunk titkos vágyát, hogy elássák a kert végébe a gennyláda feletteseiket. Ehhez persze egy nagy adag kurázsi kellene, na meg egy jó terv. Pont ezekből nem állnak túl jól hőseink, de szerencsére találnak egy börtönviselt fószert, aki segít a tervben, de annak kivitelezésében már juszt se vesz részt. Így a legváratlanabb módokon siklik félre az egész gyilkososdi.


Csúcshatás, RTL II, 20:00


Ha Bradley Coopert egy hatalmas zseniként akarjuk látni, márpedig miért is ne akarnánk, akkor szombat este az RTL II-re kell kapcsolni. Képzeljük el, hogy van egy drog, ami lényegében egy nagyon kemény teljesítményfokozó, és látszatra semmilyen mellékhatása nincs. Na, persze ha túltolja az ember, mint Bradley Cooper karaktere, akkor bizony lesz némi képszakadás. Így meggyűlik a baja egy őrült dílerrel, aki csak egy ötödikes szintjére tudta felokosítani magát a cucc segítségével. És ott van még egy öltönyös főgonosz is, aki aztán vagy megjárja vagy nem. Ha a Csúcshatásra kapcsolnak, ami még véletlenül sem egyezik a Csúcsformábannal, akkor megtudják, miennyire keni el a száját Bradley Cooper Robert De Neronak.


A kör, Paramount Channel, 22:10


Hogy lehet egy VHS kazettától rettegni? Ha az, illetve a benne élő gonosz erő hét nap után, némi vészjósló jelek után leszakítja az állkapcsodat, akkor simán. Teljesen lényegtelen, hogy a történet mennyire állja meg a helyét a valóságban, hogy egy elátkozott videó gyilkos szelleme telefonon bejelentkezik és azt mondja, hogy hét nap múlva megmurdersz - hisz mi van, ha az embernek nincs is telefonja? -, mert itt az a lényeg, hogy kócós hajú, koszos hálóinges kislány mennyire rohadt ilyesztő tud lenni. Akinek a tévéből kimászó Samara nem okoz hónapokig tartó rémálmokat, annak vasárnap este 22:10-kor a Paramount Channel előtt a helye.