Most már elég - sok a jóból?

Ez a történet minden utcasarkon megtalálható, minden olyan sarkon, ahol valamilyen hívogató felirattal egy étkezde várja a reggel álmos, délben éhes amerikaiak ezreit-millióit.

A két felszolgáló hölgy - egyik csinosabb, mint a másik - Jennifer Lopez és Juliette Lewis sürögnek-forognak, hol mosolyogva, hol kedvtelenül, hogy vendégeiket a lehető leggyorsabban szolgálják ki. Néha-néha megesik, hogy férfitársaim ennyivel nem elégszenek meg, persze ne gondoljunk semmi rosszra, egyszerűen csak az étvágy egy másik dimenziót kezd ölteni. Ilyenkor már eleve egy - jobb esetben - rózsaszállal illik beülni s várni a hölgyet, akinek a virágot címeztük.

A szimpatikus fiatalember immel-ámmal megrendeli reggelijét, majd megszólítja Slim-et (Lopez), akinek nem túl szimpatikus a közeledésnek ez a módja - pedig valahogyan csak kell -, de azért némi mosolyt megcsillant fogai között. Egy perccel később már két férfi torzsalkodik egymással, miszerint az egyik azzal gyanúsítja a másikat, hogy a hölgy mindössze egy fogadás áldozata. A következő kockán egy esküvő képei villannak fel, a szerencsés úriember a magas, jóvágású, gazdag fiatalember, aki Slim védelmére kelt akkor, ott, abban az étkezdében. A család idillikus, Slimnek lánya született, szép házban, biztonságban, boldogságban élnek. Egy este azonban ez az idill is megbomlani látszik, amikor Slim olyan telefont vesz fel, amit talán nem kellett volna. Perceken belül kiderül, férje úton-útfélen megcsalja, s még neki áll feljebb. Slim belátja, előbb-utóbb menekülnie kell, kislányával együtt el kell tűnnie férje elől, aki nem sokat habozik, ha meg kell ütni az asszonyt.

A film sajnos nem tud kiemelkedni az átlagból, sőt néha azt is csak alulról súrolja. Nincsenek okok, a fordulópont a levegőben lóg, nem értjük a miérteket, valószínűleg nincsenek is. Lopez játéka meglepően gyenge és színtelen, ez talán a kidolgozatlan figurának és a sablonos történetvezetésnek tudható be. A magyar nézők számára a férjet játszó Bill Campbell ismeretlen név, eddig jobbára Tv-filmekben volt látható. Játéka sajnos szintén nem hoz túl sokat, bár megnyero külseje ellenére gonosz figurát játszik, s hitelességét végül is nem lehet megkérdőjelezni. Rövid feltűnéseiben viszont a film igazi színfoltja a Vészhelyzet sorozatból jól ismert és sokak által kedvelt Noah Wyle. Hűvös jelenléte már eleve a kétszínűséget hordozza magán.