Pocoyo végre megérkezett Magyarországra!

Pocoyo egy csíntalan, mindenre kíváncsi kisfiú, aki elválaszthatatlan barátai segítségével (Elly, az elefántlány; Pato, a kacsafiú; Loula, a kiskutya; Szundimadár és Szundimadárka; Valentina, a kis hernyó és Polip) fedezi fel és ismeri meg a világot.

Az ország legnépszerűbb YouTube gyermekcsatornáját magáénak tudható KEDD Animációs Stúdió jóvoltából Pocoyo és barátai történetét a magyar gyerekek szeptember 7-től követhetik nyomon a KEDDnetwork YouTube oldalán.

A spanyol Zinkia Stúdió többszörösen díjnyertes rajzfilmje nem véletlenül népszerű mind a gyermekek, mind a szülők körében, hiszen egészen egyedi módon, sok-sok zenével, mókával, jókedvvel, játékos formában ismerteti meg a legkisebbeket a körülöttük lévő mindennapi dolgokkal és olyan alapértékekkel, mint a tolerancia, a tisztelet, a szeretet, a hűség és a barátság. A népes társaság kreativitásra és interakcióra serkenti a kicsiket, de a felnőtteknek is garantált szórakozást ígér.

A film narrátora a hazai szinkron szakma emblematikus alakja, Galambos Péter, Pocoyot pedig egy mindössze 5 éves kislány szólaltatja meg. Kiss-Vida Dorka személyében egy született tehetséget ismerhetünk meg, aki élete első szinkronjával bizonyította, nagy jövő várhat rá a méltán híres magyar szinkron világában. 

Az ország legnépszerűbb YouTube gyermekcsatornáját magáénak tudható KEDD Animációs Stúdió jóvoltából Pocoyo és barátainak történetét a magyar gyerekek szeptember 4.-től követhetik nyomon az M2 csatorna műsorán, szeptember 7.-től pedig a KEDDnetwork YouTube oldalán is. 

Még nem késő feliratkozni, szeptember 7-től érdemes a KEDDnetwork YouTube és Facebook oldalát is figyelemmel kísérni! Játékokra, programokra, felhőtlen szórakozásra számíthatunk!