PORT.hu, személyesen neked!

Mostantól sokkal személyre szabhatóbban használhatod saját PORT-fiókodat. A cikkben megmutatjuk, hogyan!

Hihetetlenül sok adat, tévéműsor található az oldalunkon, és hogy könnyebb legyen tájékozódnod, személyes beállításokkal igazodhatsz ki a műsorfolyamban. Többek között beállíthatod kedvenc filmjeidet, tévéműsoraidat, és mi emlékeztetőt küldünk, ha kedvencedet játsszák valamelyik tévéadón. 

A moziműsorok között is könnyebben tudsz tájékozódni, ha beállítod kedvenc mozidat, így nem kell bíbelődnöd a neked érdektelen, más városokban lévő helyekkel.

És akkor most lássuk pontokba szedve, hova kell kattintani a funkciókért! Csak annyit kell tenned, hogy a monitor jobb felső sarkában található indapass profilképedre kattintasz, és máris beléphetsz a saját Portádra. 

1. Az első menüpontban a Bakancslistát találod, ide gyűjtheted azokat a filmeket, amiket meg szeretnél nézni, de épp nincs rá időd. Kattints a filmeknél a jobb felső sarokban található könyvjelző ikonra, és a film rákerül a Bakancslistádra.

2. A második menüpontban találod az Emlékeztetőidet. Ha nem akarsz lemaradni a kedvenc műsoraidról, eseményekről, kattints a az események melletti óra ikonra, és a kiválasztottak bekerülnek az Emlékeztetőid közé.

3. A harmadik menüpontban találod Az Email-értesítőidet. Ha a kedvenc műsorod illetve filmed adatlapján bekattintod a jobb felső sarokban található kis boríték ikont, a kiválasztottaidról e-mailben értesítőt küldünk, ha valamelyik tévécsatornán bemutatják.

4. A negyedik menüpontban találod a Kedvenceidet, ahol a kedvenc mozijaidat, színházaidat illetve tévécsatornáidat kijelölheted, és onnantól kezdve sokkal könnyebben jutsz az általad preferált műsorokhoz!

Jó szórakozást kívánunk!

A PORT.hu csapata