Szavazz a Jurányira!

Négy civil szervezet részvételével kezdetét vette a The Famous Grouse idei jótékonysági kampánya. A Jurányi Ház működtetője, a FÜGE is elindult a Méltán Híres Civilek díjért. A kampányvideó a YouTube-on és a The Famous Grouse Facebook-oldalán is elérhető.

Mindenhol szükség van hétköznapi hősökre, ezért a skót whiskymárka úgy döntött, felkutatja őket. Az idei évben négy civil szervezet indul a Méltán Híres Civilek címért, ahol többek közt a ti segítségetekre is szükség lesz, hogy eldőljön ki kapja a The Famous Grouse 500.000 Ft-os támogatását!

SZAVAZZ a Jurányira az alábbi linken, akár minden nap, egészen 2017. december 18-ig, hogy elnyerhessék a félmillió forintos támogatást:

https://anapp.me/f/E6P/392

A szavazók közül négy szerencsés egyedi, névreszóló The Famous Grouse-t nyer!

A skót whiskymárka Facebook-oldalán meghirdetett pályázaton a közönség szavazatai döntik el, hogy a színházi és közösségi térként funkcionáló Jurányi Házat működtető FÜGE, a környezetvédelmi felelősségvállalásra buzdító JÖN Alapítvány, a sérült madarak gyógyítását célul kitűző Madárkórház Alapítvány vagy a mozgássérültek számára programokat szervező Mozduljunk ki! Egyesület kapja a „Méltán Híres Civilek” címmel járó félmillió forintos támogatást. Az a szervezet nyer, amelyik a legtöbb szavazatot kapja a közönségtől.