Terence Hill kedves üzenetet küldött a magyar rajongóinak

Videón köszönt be a Corvin moziban összegyűlt Bud Spencer-Terence Hill-fanoknak.

Október 30-án tartották meg a Corvin moziban a Bud Spencer-Terence Hill Filmünnepet, ahol a rajongók egész napos moziaratonal emlékeztek meg a nyáron elhunyt Carlo Pedersolira: a CinenuovoFilm egymás után levetítette a a Bűnvadászokat, az ...és megint dühbe jövünket, a Kincs, ami nincset, a Nyomás utána!-t, és a Nincs kettő négy nélkült. Az utolsó film előtt a szervezők levetítették Terence Hill direkt erre az alkalomra, a magyar rajongóknak készített videóüzenetét is, ami így szólt:

A 77 évesen is vagányul motorozó sztár épp Spanyolországban forgat - azon a helyen, ahol annak idején az első igazi Bud Spencer-Terence Hill film, az Isten megbocsát, én nem! készült. Az akkor még Mario Girotti nevű fiatal színész majdnem ki is maradt belőle: eredetileg Peter Martell lett volna Cat Stevens, de összebalhézott a feleségével, belerúgott a falba, és eltört a lába. Gusieppe Colizzi rendezőnek Manolo Bologni, a Django és a Rita, a vadnyugat réme producere ajánlotta a kék szemű, borostás Mario Girottit, mert szerinte csak rá kell tenni egy kalapot, és a néző azt hiszi, Franco Nero van a vásznon.

Az első közös jelenetben bunyóznia is kellett a két sztárnak, ekkor találta ki Bud Spencer a legendás fejbekólintással letaglózós kalapácsütést - ami később az összes filmjében visszaköszönt.