Üres zsebbel is lehet bulizni

Ha már minden pénzed fesztiválok heti- és napijegyeire költötted, de szeretnél még jót bulizni az ősz beköszönte előtt, jó helyen jársz! A PORT.hu-n több tucat ingyenes koncert és party közül válogathatsz. Íme néhány, amit mi sem hagyunk ki.

TilosTopSelection - Budapest, Corvintető, augusztus 17., hétfő, 20:00

Második buliját rendezi a Tilos Rádió a Corvintetőn, ezúttal a Hifi Budapest című műsoruk két DJ-je, Cooper és La Fuente pörgeti a lemezeket, majd carl oh veszi át tőlük a keverőpultot.

Ígéretük szerint jó értelemben vett elektronikus tánczenékre tombolhatunk, de ha nem tudsz ott lenni, akkor se csüggedj: az egész bulit élőben streamelik weboldalukon.

Protectors of the Funk (SWE) - Budapest, Dürer-kert, augusztus 18., kedd, 19:00

Funk, jazz, hip-hop - a svéd zenei élet egyik legmeghatározóbb figurájaként számontartott Magnum Coltrane Price hívta életre ezt a nem mindennapi formációt 2013-ban. Eredetileg csak szórakozásból zenélgetett barátaival, ám a Protectors of the Funk hamar komoly zenei projektté nőtte ki magát.

Idén először járnak Magyarországon, ráadásul ingyenes koncertet adnak a Dürerben.

Lick The Click! Sunburst - Budapest, A38 Hajó, augusztus 20., csütörtök, 14:00

A Lick The Click! trió, azaz Isu, Crimson és Chrom „rendszeresen jelentkező rendszeretelen klubNapja” idén nyáron is várja azokat, akik nem csupán az éjszakákat, de a nappalokat is végigbuliznák. A party se nem after, se nem before, hanem teljes értékű, önálló rendezvény. Általában szombatonként várja a közönséget a Hajó Orrteraszán, ám ezen a héten a nemzeti ünnepet táncolhatjuk végig. Csak bírjuk szusszal az esti tűzijátékig!

Érdemes vetni egy pillantást az A38 teljes kínálatára is, hiszen nem ez az egyetlen ingyenes partisorozatuk.

Suba Attila & SoulFool Band - Budapest, Müpa Szabadtéri Színpad, augusztus 20., 17:00

A Müpa megnyitása óta minden évben ingyenes jazzfesztivállal köszönti az államalapítás ünnepét. A szervezők igyekeznek minden korosztálynak teret engedni a fesztiválon; idén a fiatal generációt Suba Attila és zenekara képviseli.

Fellép még a Pecek Lakatos Trió, a Hungarian Police Big Band két koncertet is ad, valamint a Gyárfás trió is ott lesz.

DJ Balu - Budapest, Szóda Kávézó & Mulató, augusztus 21., péntek, 22:00

Ha szerinted is elképzelhetetlen egy jó péntek esti party a '80-as, '90-es évek klasszikusai és az ezredforduló slágerei nélkül, akkor a 7. kerületi Szóda Kávézóban a helyed.

A DJ ígérete szerint olyan zenék kerülnek terítékre a heti rendszerességgel megrendezett bulik folyamán, amitől a lányok heves sikoltozásba kezdenek. Számot kérni persze ér!

Deep In The City: Summer Countdown - Budapest, Akvárium Klub, augusztus 22., szombat, 22:00

Nem kell félni a cápától - így hangzik az Akvárium hétvégi bulijának jelszava. A három DJ, Davko, Cordeiro és T:Maniak a nyarat szárazföldi portyázással töltötte, ám most visszatérnek a víz alá.

A teraszon kezdődő, majd a VOLT Music Bar falai között folytatódó party során a sorozat hagyományaihoz méltó szettekkel elevenítik fel az idei nyár emlékeit, hogy feltöltődve köszönthessük az egyre inkább közeledő őszt.

Ching-Yun Hu és Érdi Tamás estje - Budapest, Várkert Bazár, augusztus 23., vasárnap, 20:00

A hosszú hétvége zárásaként el sem tudnánk képzelni kellemesebb kikapcsolódást, mint egy gyertyafényes zongorakoncertet.

A KLASSZ a pARTon! rendezvénysorozat zárásaként megrendezésre kerülő koncerten Chopin műveit hallgathatjuk a zseniális Érdi Tamás és a tajvani Ching-Yun Hu tolmácsolásában. Az est zárásaként Balatonfüred, Csopak, Paloznak és Alsóörs jellegzetes finomságait kóstolhatjuk meg, azokét a településekét, melyek a rendezvénysorozat nyári koncerthelyszínei voltak. 

Fontos: a koncerten való részvétel regisztrációhoz kötött, melyre a koncert@varkertbazar.hu e-mail címen van lehetőség.

Balázs Elemér Group - Eger, Zenepavilon, augusztus 25., kedd, 19:00

Nem csak a fővárosiak kapcsolódhatnak ki és kímélhetik a pénztárcájukat egyidőben: a vidéki városok is rengeteg ingyenes fesztivállal és önálló koncerttel várnak minket. Számunkra egy vidéki nyaralás elképzelhetetlen zenepaviloni estek nélkül, ezúttal a Balázs Elemér Group egri koncertjére esett választásunk.

Az együttes nem véletlenül országunk egyik legnépszerűbb zenekara, tagjai nemzetközileg elismert zenészek, a magyar jazz élvonalát képviselik. Dallamközpontú hangzásviláguk egyediségét a férfi és női hang kontrasztja és a legkülönfélébb zenei kultúrákból merített elemek adják.

 

További ingyenes koncerteket és bulikat ITT találhatsz. Figyelem, a lista folyamatosan bővül!