VV Vikinek kellett mennie a VV8-ból

A Star Academy énekiskolájából Libor Laurát rúgták ki, a Sztárban sztárból Mészáros Árpád Zsolt esett ki a hétvégén.

Vasárnap este lezajlott a Való Világ 8 (powered by Big Brother) első párbaja VV Viki és VV Lóri között, ami a Joker-tetoválásos villacsődör győzelmével ért véget.

Lóri a nézői szavazatok 60,06 százalékát kapta meg, így VV Viki, aki korábban rengeteg kiválasztójelent kapott, mert szinte mindenkivel összebalhézott korábban, kiesett a játékból.

VV Lóri visszatérésének természetesen VV Dina örült a legjobban, hiszen a két villalakó korábban szinte non stop csőröztek a nyugiszobában. Abban a nyugiszobában, ahol a hét közepén egy fogadás után Lóri VV Evelinről dumálta le a tangabugyit, hogy utána a paplan alatt megvillantsa neki a kobráját - amit a Dina-Lóri románc miatt Evelin azóta is minden villalakónak csak kétcentis gilisztaként emleget. Szóval lesz még bőven feszültség és féltékenykedés a szegény ember Melrose Place-ében, ahol tényleg mindenki mindenkivel összegabalyodik.

A TV2-től énekesek búcsúztak

A Való Villa után nézzük a hangvillát, vagyis a Tv2 hatalmas csinnadrattával összegründolt, de a nézettségi versenyben már nem túl jól muzsikáló zenei tehetségkutatós reality show-ját, a Star Academyt. Itt szombaton a három veszélyzónába került sztárjelölt közül a nézők Kelemen Lacit mentette meg, a zsűri pedig Gór-Nagy Erikának adott egy utolsó utáni esélyt, így Laura esett ki a játékból.

A Tv2 másik éneklős műsora, a vasárnaponként jelentkező Sztárban sztár sem telt eseménytelenül a hétvégén. Itt MÁZS, azaz Mészáros Árpád Zsolt Rod Stewart-haknija bizonyult gyengébbnek, a Szandit alakító Polyák Lilla bennmaradhatott az átváltozós show-ban.