10 Zs-kategóriás film, ami annyira hitvány, hogy az már jó

Ha valakinek hiányozna Hulk Hogan fenomenális színészi alakítása az ünnepek alatt, az mindenképp nézze meg a Muszklimikulás című filmművészeti remekművet!

A tipikus karácsonyi filmeken túl vannak a nagyon rossz próbálkozások, amikkel nem is nagyon tud mit kezdeni az ember. Aztán van az a kategória, ami valaha, valamikor talán úgy indult, hogy ez jó lesz, aztán egy totális katyvascszá és önmaga paródiájává, egy teljesen gagyi, debilség lett belőle.

Ilyen például Arnold Schwarzenegger Hull a pelyhes című filmje, amit talán nem nagyon kell reklámozni. De, a biztonság kedvéért, itt van 9 érdekesség a filmmel kapcsolatban.

Ha már a hollywoodi filmes világba valahogy belekeveredett (indokolatlanul) felpumpált bicepszű Gyurma Gyuriknál tartunk, akkor itt van a pankrátorból lett Zs-kategóriás akciósztár, Hulk Hogan karácsonyi filmje is, aminek már a címe is ütősebb, mint egy WWE gálamérkőzés. Ez a Muszklimikulás. Az ilyen és ehhez hasonló filmek listáját bővíti a Kurt Russellel lehozott Karácsonyi krónikák című Netflix-film, aminek az első része még teljesen oké, de a folytatást csak úgy lehet leírni, mintha nyállal leöntött nyál lenne az egész. 

A sor végtelen, de ebben a videóban tízre szűkítettük a listát, ami hitvány, Zs-kategóriás karácsonyi filmeket illeti.