30 évesen elhunyt Gregory Tyree Boyce, az Alkonyat egyik szereplője

A 27 éves barátnőjével együtt találták meg holtan a Las Vegas-i otthonukban. A haláluk oka egyelőre ismeretlen.

30 éves korában, Las Vegasban elhunyt Gregory Tyree Boyce, az Alkonyat című, népszerű tinivámpíros blockbuster egyik szereplője. A színészt a 27 éves barátnőjével, Natalie Adepojuval együtt holtan találták a vegasi lakásukban. A haláluk pontos oka egyelőre nem ismert.

Gregory Tyree Boyce a 2012-es Los Ageles-i divathét egyik vörös szőnyeges gálaeseményén (fotó: Michael Bezjian/WireImage/Getty)

 

Gregory Tyree Boyce alakította az Alkonyatban azt a Tyler Crowley nevű szereplőt, aki a fekete furgonjával kis híján halálra gázolta az iskolatársnőjét, Bellát (Kristen Stewart) a Forks gimi parkolójában. Szerencsére az utolsó pillanatban Edward, a természetfeletti erővel rendelkező vámpír (Robert Pattinson) a lány segítségére sietett, és puszta kézzel megállította a járművet.

Boyce ezen kívül az ismert zenész és színész Trevor Jackson Apocalypse című dalának videoklipjében is szerepelt, mint cowboykalapos bandatag.

Gregory Tyree Boyce haláláról az édesanyja egy hosszabb Facebook-bejegyzésben is megemlékezett. Ebben leírta többek között azt, hogy a fia imádta Snoop Dogg, Kendrick Lamar és a többi nyugati parti hiphop sztár rapzenéjét. Emellett kiváló szakács is volt, és pont mostanában tervezte, hogy összekombinálja a két hobbiját, és West Wings néven csirkés ételekre specializálódott falatozóláncot nyit, amelynek egy rappelő kakas a logója. Boyce anyja a posztjában az árván maradt lányunokájáról, a 10 éves Alayáról is megemlékezett. (The Hollywood Reporter)