36 éve várjuk, végre itt a Beetlejuice 2 trailere!

Michael Keaton, Winona Ryder és Catherine O’Hara mellett Jenna Ortega is szerepel a kultikus horrorvígjáték folytatásában.

Végre itt a régóta ígérgetett Beetlejuice 2! A kedvenc tróger kísértetünk (Michael Keaton egyik legemlékezetesebb alakítása) szeptember 6-án tér vissza a mozikba, hogy szokásához híven ezúttal is az élők és a holtak idegeire mehessen. Az 1988-ban bemutatott első rész a mai napig kultfilmnek számít, hiszen nemcsak hogy elnyerte a legjobb smink Oscar-díját, de dollármilliókat kaszált, rajzfilmváltozat is készült belőle, Tim Burton és Winona Ryder nevét pedig örökre összeforrasztotta a bolondos és keserédes horrortörténetekkel. A rendező, Tim Burton már elég régóta tervezgette a folytatást, ami végül tavaly el is készült – íme a Beetlejuice Beetlejuice fergeteges kedvcsináló előzetese (azaz teaser trailere):

 

 

A címszereplő kísértetet alakító Michael Keatonon kívül természetesen visszatér Winona Ryder mint a szellemeket látó gót lány, Lydia Deetz, és az anyját alakító Catherine O’Hara is (aki anno az első részben nagyon vicces táncot lejtett a Banana Songra).

Jenna Ortega pedig Lydia lányát fogja alakítani a filmben, ami szinte magától értetődő, hiszen a Wednesday sikerét követően borítékolható volt, hogy fog még közösen dolgozni Tim Burtonnel.

(via The Hollywood Reporter)