A Vaskarom és A mackó sztárja lesz Bruce Springsteen a vásznon

A 33 éves Emmy- és Golden Globe-díjas sztár a Netflix leköszönt vezetőjével készítene filmet a 74 éves énekesről.

Ha minden igaz, a mostanság igencsak felkapott Jeremy Allen White a legesélyesebb Bruce Springsteen szerepére egy készülő életrajzi filmben. A 33 éves Emmy- és Golden Globe-díjas sztárt korábban A mackó című tévésorozatban és a Vaskarom című pankrátorfilmben láthattuk.

 

Michael Buckner/Golden Globes 2024 via Getty Images

 

A Bruce Springsteen-film Warren Zanes 2023-as könyve, a Deliver Me From Nowhere: The Making of Bruce Springsteen’s Nebraska alapján készülne, ami az 1982-ben megjelent Nebraska című album, Springsteen diszkográfiájának egyik legsötétebb darabjának keletkezési körülményeiről lebbenti fel a fátylat. A producer Scott Stuber lesz, akinek ez az első nagyobb projektje, mióta távozott a Netflix filmes részlegének igazgatói székéből.

 

Forrás: Getty Images

 

A 74 éves Bruce Springsteen a hírek szerint a régi menedzserével, Jon Landauval együtt vesz részt az életrajzi filmje elkészítésében. A zenész, aki több mint 50 éve koncertezik, épp a múlt héten tért vissza a színpadra, miután tavaly a gyomorfekélye miatt el kellett halasztania a The E Street Band világ körüli turnéját.

(via Hollywood Reporter & The Independent)