Az internet népe szerint itt a bizonyíték, hogy Taylor Swift is belép a Marvel Univerzumba

Régóta keringenek pletykák arról, hogy az énekesnő lesz Káprázat a Marvel-univerzumban, és erre a konteóra most maga Taylor Swift is ráerősített az egyik új dalával.

Nemrég jelent meg Taylor Swift új albuma, a The Tortured Poets Department, és az internet népe az egyik dalszöveg miatt megint biztosra veszi, hogy az énekesnő lesz az ismert X-Men-karakter, Dazzler (a magyar képregényekben: Káprázat) a nyáron érkező Deadpool & Rozsomákban. Az új album Clara Bow című dalának utolsó strófája ugyanis így hangzik:

You look like Taylor Swift
In this light
We're loving it
You've got edge, she never did
The future's bright
Dazzling.

Nem nehéz megérteni, mi állhat a rajongói találgatások hátterében, hiszen Dazzler a Marvel-képregényekben tényleg tiszta Taylor Swift : egy olyan fiatal, szőke popénekesnő, akinek az a mutáns képessége, hogy a hangot fénynyalábokká tudja változtatni (igaz, már az 1980-as első felbukkanásakor is pont ugyanígy nézett ki a The Uncanny X-Men #130-ban, szóval hamarabb ismert volt, mint a hozzá hasonló fellépőruhákat viselő Taylor Swift).

A beszédes új dalszöveg mellett a rajongók bizonyítékok további sorát gyűjtötték már egybe azzal kapcsolatban, hogy tényleg Swift lesz Dazzler a nyáron mozikba kerülő szuperhősfilmben:

  • Ryan Reynolds, a Deadpool franchise producere és főszereplője régóta jó barátságban van Taylor Swifttel.
  • Az énekesnőt nemrégiben lefotózták Shawn Levy rendezővel, Ryan Reynoldsszal és Hugh Jackmannel, amint egy NFL-meccsen épp együtt bandáznak.
  • Már tavaly nyáron felbukkant egy kép, amelyen Taylor Swift Reynolds Deadpool-jelmezét viseli, beindítva ezzel a netes találgatásokat.

Shawn Levy rendező és a projektben részt vevő többi híresség azonban egyelőre nem erősítette meg (igaz, nem is cáfolta!) a Taylor Swifttel kapcsolatos pletykákat. Így az igazság majd csak a Deadpool & Rozsomák július 26-i premierjét követően fog kiderülni (szerencsére Magyarországon már egy nappal hamarabb, július 25-én láthatjuk a filmet a mozikban).  

(via Screenrant)