Az Oscar egyik tévés közvetítőjét zaklatással vádolták, de a csatorna kiáll mellette

Ryan Seacrest tagadja a vádakat, és semmi bizonyítékot nem találtak ellene. Vasárnap élőben közvetít az Oscar-díj átadóról.

Az E! Entertainment Television műsorvezetőjét, Ryan Seacrestet volt stylistja azzal vádolta, hogy éveken keresztül zaklatta őt, míg végül jelentette mindezt a csatorna vezetőségénél, és később otthagyta az állását. 

A csatorna a vádak ellenére kiáll a férfi mellett, így Seacrest a Live from the Red Carpet című műsorban élőben közvetíthet a március 4-i Oscar-ceremóniáról. Az E! szóvivője azt nyilatkozta, hogy vizsgálatot indítottak az ügyben, több tucat tanút hallgattak ki, ám bizonyítékok híján két hónap elteltével lezárták az ügyet.

A férfi elmondta, hogy támogatja a #MeToo és a Time's Up mozgalmakat, és örömmel fogadja, hogy megindult végre egy párbeszéd, ami megoldhatja a munkahelyi atrocitásokat nők és férfiak számára egyaránt, azokat pedig elismerésre méltatta, akik ki mertek állni.

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Contributor / Getty Images

 

Sajnálatát fejezte ki továbbá, hogy a neve felmerült egy ilyen ügyben, de tisztázták a nevét. Azt viszont nem érti, hogy a Variety úgy írt az ellene felhozott vádakról, hogy őt magát meg sem keresték, és azokra a bizonyítékokra sem tartott igényt a lap, amelyek egyértelműen igazolják az ártatlanságát. Hozzátette, hogy a nő, aki megvádolta, többször is felajánlotta neki, hogy fizetségért cserébe hallgatni fog, de a férfi mindig visszautasította, hiszen szerinte minden vád valótlan. (Forrás: DigitalSpy)