Brutálisan nagy szörnyekkel támad a Godzilla 2

Lesz itt háromfejű gigasárkány repülő őshüllő meg óriás molylepke is! Megérkezett a Godzilla 2 - A szörnyek királya új trailere.

Jövő májusban kerül mozikba a 2014-es Godzilla folytatása, A szörnyek királya, amiben a világ legismertebb moziszörnye újabb japán gigászokat kap maga mellé. Felbukkan az új részben Rodan, a gigantikus pterodaktilusz, egy King Ghidorah nevű, hatalmas háromfejű sárkány és a valaha kitalált legnevetségesebb kreatúra: Mothra, az óriás molylepke is!

A Godzilla 2 valószínűleg arról fog szólni, hogy a hatalmas gigászok látványosan letarolják a nagyvárosokat, a különös állltokkal foglalkozó ügynökség, a Monarch emberei pedig megpróbálnak rájönni, hogy akkor Godzilla velük van vagy ellenük? A második trailer mindenesetre elég látványosra sikeredett:

A film egy rakás ismerős arcot felvonultat! Főszerepet kapott benne többek között Vera Farmiga, ő egy szörnyszakértőt alakít, akinek a Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown lesz a lánya, a Trónok harca Tywin Lannisterét alakító Charles Dance pedig alighanem itt is egy ármánykodó gonosztevő lesz. De láthatjuk majd Ziyi Zhangot és Ken Watanabét is, az egyik katona pedig nem más, mint Ice Cube fia,  O'Shea Jackson Jr., aki pont ugyanúgy néz ki, mint az apja fiatalon. A rendező ezúttal nem Gareth Edwards, hanem Michael Dougherty, aki olyan kultikus horrorfilmeket jegyez, mint az Adsz vagy kapsz és a Krampusz. (via Independent)