Chris Pratt váratlanul eljegyezte Schwarzenegger lányát!

Kathrine Schwarzenegger természetesen igent mondott a raptoridomárnak, aki tavaly vált el Anna Faristól.

Chris Pratt, a Galaxis Őrzői 1-2, a Jurassic World 1-2 valamint számos egyéb film és tévésorozat 39 éves sztárja hétfőn váratlan bejelentéssel lepte meg a rajongóit az Instagramján: eljegyezte barátnőjét, Catherine Schwarzeneggert, Arnold Schwarzenegger 29 éves lányát! Pratt ezt az üzenetet írta ki pár órája a közösségi oldalára:

Drága Katherine! Nagyon boldog vagyok, hogy igent mondtál! Alig várom, hogy összeházasodjunk!
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sweet Katherine, so happy you said yes! I’m thrilled to be marrying you. Proud to live boldly in faith with you. Here we go!

chris pratt (@prattprattpratt) által megosztott bejegyzés,

A sztárpár mindössze 7 hónapnyi együtt járás után döntött úgy, hogy összekötik az életüket. Prattnek ez lesz a második házassága. 2007-ben ismerkedett meg Anna Faris színésznővel a Szédületes éjszaka forgatásán. 2009-ben házasodtak össze, 2012-ben született egy fiuk, Jack, 2017-ben azonban beadták a válókeresetet, tavaly ősszel pedig (amikor Pratt már a Schwarzenegger-lánnyal járt) hivatalosan is elváltak. (via Digital Spy)

Katherine Schwarzenegger és Arnold Schwarzenegger a 2011-es Fashion's Night Out rendezvényen, Los Angelesben (fotó: Amanda Edwards/Getty Images for DVF)