Csodálatos állatsereglet harcol John Wick oldalán

Már eddig is felfokozott érdeklődés övezte az akciófilm harmadik részét, de most a rendező szavai és egy új fotó még nagyobb izgalmat generáltak.

Az amerikai mozikban jövő május 17-én kerül a mozikba a John Wick: Chapter 3 című folytatás, amiről korábban a következő tartalomleírást közölte a gyártó. Az akcióorgia újabb felvonásában a címszereplő menekülni kényszerül, két okból is: egyrészt 14 millió dolláros vérdíj van kitűzve a fejére, ami miatt rá vadásznak a világ bérgyilkosai és gengszterei, másrészt megszegte azt a szabályt, miszerint a Continental Hotelben, a bérgyilkosok titkos szállodájában nem szabad senkit megölni.

John Wick: 2. felvonás. Forrás: Freeman Film

 

John Wick egyébként épp annak az életét vette el, aki kitűzte a vérdíjat a fejére, és mivel az illető a második filmben megismert nemzetközi maffia legfelsőbb köreinek volt a tagja, hősünknek már rég halottnak kellene lennie – Winston azonban (a Continental vezetője, egyúttal John barátja) ad neki egy óra haladékot, hogy leléphessen. A kegyvesztett renegátnak azonban így is a nyomában járnak, így szó szerint ki kell verekednie magát New Yorkból, útját pedig szokás szerint hullahegyek övezik.

A filmet rendező Chad Stahelski az Empire filmes magazinnak adott interjúban mindehhez most még annyit tett hozzá, hogy „lovak, kutyák, macskák, egy holló, egy csomó galamb, egy motoros üldözés, autós üldözés, Halle Berry, Laurence Fishburne, Ian McShane, Lance Reddick, vadászpuskák és nindzsák” kapnak még szerepet a kavalkádban a főhős oldalán – ennek a sztoriismertetőnek pedig már csak azért is lehetetlen ellenállni, mivel egy kép is kijött a filmből, amelyen a nagyvárosi forgalomban lóháton vágtázó főszereplőt, Keanu Reevest láthatjuk. Stahelski tehát nem a levegőbe beszélt...


(via Uproxx)