Daisy Ridley összerakta legóból a Millennium Falcont

Mark Hamill már bánja, hogy csonkolta szegény wampát A Biroldalom visszavágban. Star Wars-hírek és érdekességek.

Természetesen nem múlhat el úgy nap, hogy ne jöjjön ki valami Csillagok háborújával kapcsolatos hír, pletyka, promóció vagy érdekesség – ezeket gyűjtöttük most csokorba.

  • Az Elle magazin nagyon vicces videóinterjút készített az új Star Wars-trilógia sztárjával, Daisy Ridley-vel: legóból kellett összeraknia a Millennium Falcont, miközben olyan dolgokról mesélt, hogy mennyire izgult újonc színésznőként a világ legnépszerűbb mozis franchise-ának forgatásán, vagy hogy mennyire könnyen sírja el magát. (via Geektyrant)
  • Mark Hamill minden Csillagok háborúja-rajongót arra kért, hogy ne spoilerezzék el Az utolsó Jedik nagy fordulatait, miután kijöttek a várva várt mozipremierről, hagyjanak időt azoknak is, akik csak később tudják megnézni a filmet. (via Movieweb)
  • Szintén Mark Hamill volt az, aki kiírta a Twitterére: a mai napig felmérgesíti magát azon a jeleneten, amikor Luke a wampa barlangjában magához rántja az Erő segítségével az elejtett fénykardját, levágja magát a jégcsapról, aztán lecsapja a dühös szörny karját. Mark Hamillnak ugyanis ennyi évtized elteltével sem tetszik ez a csonkolás, mivel szerinte a wampa nem is volt gonosz, egyszerűen csak éhes. Nem kellett volna Luke-nak egy életre megnyomorítani szegényt, elég lett volna valami Erő-trükkel kiszabadulni a szörny fogságából. (via Movieweb)
  • Az Empire magazin szokás szerint nagyon cool exkluzív fotókat hozott le Az utolsó Jedik szereplőiről: ezúttal egy csapat Első Rend hóosztagost és egy csapat porgot. (via Movieweb)