Egy gyilkos lajhár az új kokainmaci – ELŐZETES

Ki mondta, hogy aki lassú és cuki, az nem lehet gonosz is?

A Kokainmedvét már megcsodáltuk, jön a Kokaincápa és a bedrogozott mosómaci (Crackcoon) is, most pedig itt az újabb állati veszedelem, a gyilkos lajhár a Slotherhouse című filmben. (A cím szójátékát nem lehet sajnos lefordítani. A slaughterhouse mészárszéket jelent, ebbe komponálták bele a lajhár angol megfelelőjét, a sloth-t.)

A Kokainmedve után most egy mosómaci csapja szét magát droggal - ELŐZETES

Már most hatalmas népszerűségnek örvend a bekészült, vérengző jószág.

Kokósmaci!

 

A Matthew Goodhue által rendezett horror(komédia) szinopszisa szerint „A végzős Emily Young szeretné, ha megválasztanák a diákszövetség elnökének. Örökbe fogad egy aranyos lajhárt, azt gondolva, hogy az lesz az új kabalaállat, és segíthet neki a győzelemben, egészen addig, amíg egy sor halálesetet követően a lajhár válik a gyilkosságok fő gyanúsítottjává."

A 90-es évek tinihorrorjait idéző (de láthatóan minimális költségvetésből összedobott) film előzetese beindította az internet népének fantáziáját.

Mindig is úgy gondoltam, hogy a lajhárok titokban gonoszak, csak túl lassúak ahhoz, hogy gonosz szándékaikat valóra váltsák.

- írta valaki a YouTube-on, míg egy másik kommentelő szlogent rögtönzött a filmhez:

Elfuthatsz, de nem rejtőz... valójában bőven elég lesz a futás is."

A többség abszolút lelkes, bár nem tudni, mennyi az irónia az olyan kijelentésekben, mint:

Emberek, a mozi visszatért.”

Vagy abban, hogy:

"Imádom, ahogy lassan visszatérünk az eredeti filmötletekhez. Kezdve a kokainmedvével, most pedig a gyilkos lajhárokkal. Ez egy újabb szórakoztató állatos fekete komédiának/horrorfilmnek tűnik. Jó mókának látszik."

A film augusztus 30-án kerül mozikba a szerencsésebb országokban.

Via: Unilad / NME