Elözönlik New Yorkot a szörnyek a Hang nélkül előzményfilmjében - ELŐZETES

A nyáron érkező Első nap az invázió kezdetét mutatja be.

John Krasinski 2018-as horrorfilmje egy olyan apokaliptikus jövőt mutat be, amiben az emberek mind prédák a Földön, és egy idegen faj uralkodik, aminek egyedei bár vakok, de kifinomult hallásuk miatt

mindre támadnak, ami akár csak egy kicsi zajt is csap.

Az első részben az Abbott-családot ismertük meg, akik már erre az életmódra rendezkedtek be, a 2020-es második rész pedig ennek a folytatása. A franchise azonban most tovább bővül: Michael Sarnoski (ő rendezte a Nicolas Cage főszereplésével készült Disznót) megmutatja, milyen is volt az invázió kezdete. Most befutott az első előzetes a Hang nélkül: Első nap című előzményfilmhez.

Az előzetesben azt a pusztítást látjuk, amit a Hang nélkül 2. már röviden megmutatott, ám most valószínűleg részletesebben ki fogja fejteni a film a New York állambeli Millbrook városát ért inváziót. A fő karakter minden bizonnyal a Lupita Nyong'o által alakított Sam lesz, és bár nincs konkrétan kimondva, de

lehet, hogy néma, mivel az előzetesben nem halljuk beszélni.

Visszatérő szereplő is lesz: az „ember a szigetről”, aki egy túlélő-kolónia vezetője a második részben, és akit ismét Djimon Hounsou játszik. Úgy tűnik, ő fog segíteni Samnek: azt tehát már tudjuk, hogy ő túléli az eseményeket, azt viszont még nem, hogy Sammel vagy egyedül érkezik a szigetre.

Ez is érdekelhet

10 érdekesség a Hang nélkülről, amit még tuti nem hallottál

A hamarosan trilógiává bővülő horrorban egy szabály van: amíg csöndben vagy, túléled. És ez az egyszerű, de nagyszerű ötlet elég volt ahhoz, hogy a műfaj rajongói megkedveljék John Krasinski filmjét.

Tovább

 

A Hang nélkül: Első nap június 27-én érkezik a magyar mozikba.

 

(via ScreenRant)