Ez közel volt: majdnem Donald Trump játszotta az elnököt a Sharknado 3-ban

Mostanra azonban valóság lett az elképzelhetetlenből. Trump az elnök, és készül a Sharknado ötödik része. A világ megérett a pusztulásra.

David Latt, a Sharknado-filmes cég egyik alapítója beszélt erről a Hollywood Reporter újságírójának. Elmondta, hogy közel voltak ahhoz, hogy Donald Trump játssza el az Amerikai Egyesült Államok elnökét a Sharknado harmadik részében.

A 2015-ös katasztrófafilmben eredetileg Sarah Palint szerették volna szerződtetni, aki Alaszka kormányzója volt, valamint a Republikánus Párt alelnökjelöltje a 2008-as amerikai elnökválasztáson, de aztán a készítőknek Trump jutott eszébe, mint aki megfelelne az elnöki szerepre.

Latt így emlékezett vissza:

Donald igent mondott. Nagyon izgatott volt.


Aztán változott a helyzet, és Trump megbízottja felhívta Lattot, hogy közölje vele: Donald mégsem játszhatja el a szerepet, tekintettel a következő elnökválasztásra, ahol indulni akar.

Trump helyett aztán Mark Cubant, Trump egyik legnagyobb riválisát castingolták az Egyesült Államok elnökének szerepére, ami a jelenlegi elnököt nagyon felbőszítette. Latt felháborodott hangú levelet kapott, amiben Trump ügyvédje azzal vagdalkozott, hogy ezt mégis hogyan képzelték, és hogy Donald Trump nagyon akarta ezt a szerepet, és be fogják perelni az egész hóbelevancot.

Az ügyvéd ellen jelenleg az FBI vizsgálódik orosz kapcsolatai miatt.

Trumptól egyébként nem áll távol a film világa, az Egyesült Államok elnöke egy csomó filmben szerepelt már, a legjobb, hogy mindig saját magát alakította.

via NME