Fergeteges előzetest kapott a lúzer expornósról szóló Red Rocket

A zenei aláfestést pedig az NSYNC Bye Bye Bye című slágere adja.

Kijött az első előzetes Sean Baker, Tangerine és a Floridai álom rendezőjének új filmjéhez. A Red Rocket főszereplője egy lecsúszott pornósztár, Mikey Saber, aki hazatér Los Angelesből a szülővárosába, Texas Citybe. Visszakönyörgi magát a feleségéhez, azt állítva, hogy megváltozott, és hajlandó új életet kezdeni. Az anyósa sem örül az újbóli felbukkanásának, de hajlandó ideiglenesen befogadni. Mikey állásinterjúról állásinterjúra jár, de végül inkább mozgósítja a régi kapcsolatait, és elkezd füvet árulni. A helyi fánkozóban megismer egy Szamóca nevű tinilányt, aki a reményei szerint a visszautat jelentheti számára a pornóiparba.

A Tangerine-hez és a Floridai álomhoz hasonlóan Baker most is főleg amatőrökkel dolgozott, a Szamócát alakító, énekesként is nagyon tehetséges Suzanna Sonnal például egy plázában futott össze, de a főszerepet játszó Simon Rexet is csak kisebb szerepekben lehetett eddig látni (például a Horrorra akadva-sorozatban), korábban inkább modellként, illetve rapperként volt aktív Dirt Nasty néven. A „mozgóképes karrierjét” amúgy pornósként kezdte (az IMDb szerint két szóló maszturbációs videóban szerepelt), így testhezálló volt számára a szerep. Ami fontos különbség Baker eddigi filmjeihez képest, hogy a Red Rocket komédiaként is nézhető, ami a trailerből is kiderül.

Simon Rex és Sean Baker a miskolci CineFesten (Fotó: Baski Sándor)

A Red Rocket premierje Cannes-ban volt, azóta pedig több fesztiválon is látható volt, közte a miskolci CineFesten is, ahová a rendező és Simon Rex is elkísérte a filmet. Az amerikai premier december 3-án lesz, de arról egyelőre nincs hír, eljut-e a magyar mozikba is.

Via: Variety