Fergeteges szuperhős-alázással robbant be a Deadpool 2 trailere

Természetesen Stan Lee is felbukkan Ryan Reynolds vicces-véres képregényfilmjében.

A semmiből került elő szombat délután a 2018-ra beígért Deadpool 2 eszelősen vicces trailere, amiben Ryan Reynolds és barátai megint viccet csinálnak a 80 éve népszerű képregényhősökből. Íme: 

Ahogy azt korábban mi is megírtuk itt a Porton, nem volt egyszerű nekiállni a Deadpool 2 forgatásának, mután a címszereplő szuperhős eljátszása mellett produceri feladatokat is ellátó Ryan Reynolds összeveszett a Deadpool rendezőjével, Tim Millerrel, akinek végül távoznia kellett a stábból. Reynolds és a forgatókönyvírók, Rhett Reese és Paul Wernick ugyanis a második részt is ugyanolyan alacsony költségvetésű rajongói filmként képzelték el, mint az 58 millió dollárból összehozott, 780 millió dollárt kaszáló Deadpoolt. Miller viszont a nagy bevételtől megrészegülve úgy gondolta, hogy a Deadpool 2 is lehetne olyan gigaköltségvetésű, 180 millióból leforgatott, sztárokkal teli blockbuster, mint amilyen a Fox stúdió vagy a Marvel Entertainment szuperhősfilmjei.

A rendező végül a John Wickkel berobbant David Leitch lett, ám a Deadpool 2 sztorijáról még semmit sem lehet tudni. Még azt sem, hogy feltűnik-e benne Deadpool Marvel-képregényekből ismert társa, Kábel, mert ezen állítólag szintén volt vita az alkotók között: Tim Miller Kyle Chandlert nézte ki a szerepre, Ryan Reynolds viszont ezt azonnal megvétózta.